Γιώργος Λιανός για «Survivor All Star»: «Η παραγωγή βρήκε παίκτη κάτω απ’ τα…»

Ο Γιώργος Λιανός έκανε δηλώσεις στην ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον Sfera 102,2 και προχώρησε κάποιες αποκαλύψεις για το «Survivor All Star».

Ο παρουσιαστής μίλησε -μεταξύ άλλων- για τον παίκτη που θα δούμε να μπαίνει την Κυριακή στο reality επιβίωσης, καθώς και για ένα ακραίο περαστικό με πρωταγωνιστή έναν από τους παίκτες.

«Μπαίνει την Κυριακή ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου

έκανε ένα post αλλά δεν ξέρω κάτι. Το casting θα κλείσει σε λίγες μέρες, γιατί θέλουν να βάλουν όλο τον κόσμο μέσα όσο πιο γρήγορα γίνεται, για να μην υπάρχει το στοιχείο της αδικίας: αυτό που μπαίνουν κάποιοι μετά από 3-4 μήνες και οι υπόλοιποι έχουν φάει όλο το παλούκι», είπε  ο Γιώργος Λιανός.

Μι

Μιλώντας στη συνέχεια για τον τρόπο που οι παίκτες προσπαθούν να βρουν φαγητό, ο παρουσιαστής ανέφερε: «Είναι λίγο δύσκολοι οι παίκτες τώρα. Ξέρουν τα κατατόπια, πώς να κλέψουν… είμαστε λίγο συνέχεια «μη, μη, μη». Είναι δύσκολα διαχειρίσιμοι αλλά το καταλαβαίνουν ότι πρέπει να συμμορφωθούν με τους κανόνες. Κι εμείς ξέρουμε ότι θα προσπαθήσουν να κάνουν τα πάντα, οπότε είμαστε προσεκτικοί, κλειδώνουμε πράγματα. Η παραγωγή στα βετερέ έχουν βρει παίκτη κάτω από τα σανίδια. Θα σας πω όταν τελειώσει ποιος ήταν».

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής (27/1) στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Διαβάστε επίσης:

Αθηνά Οικονομάκου: «Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ, έφτασα σε ένα σημείο που είπα ότι δεν αντέχω άλλο»

My Style Rocks: Ένταση στο… πλατό;

Δημήτρης Σκουλός: «Μήπως να κάνετε αυτή την ερώτηση στην Καγιά και όχι σε εμένα;»

Keywords
Τυχαία Θέματα