Γιώργος Δάσκαλος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την απομάκρυνσή του από την εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη -«Την πλήρωσα εγώ…»

Στην κάμερα του «Πρωινού μας» και στην Σοφία Ραφτοπούλου έκανε δηλώσεις ο Γιώργος Δάσκαλος μετά την ξαφνική απομάκρυνσή του από της εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη στο Open.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει σε έναν άνθρωπο κι ειδικά στην δουλειά μας έχει γίνει πολλές φορές και σε άλλες περιπτώσεις φεύγουν κι ολόκληρες εκπομπές. Το κομμάτι που ήταν απροειδοποίητο με σόκαρε εμένα. Είναι σοκαριστικό να χάνεις την δουλειά σου στην μέση της χρονιάς και χωρίς καμία σύσταση ή προειδοποίηση. Αυτό που μου είπαν από την εκπομπή είναι ότι ζητήθηκε να γίνουν κάποιες περικοπές

και για να μην την πληρώσει η ομάδα, την πλήρωσα εγώ. Υπάρχει κενό», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «το μόνο που θέλω να πω είναι ότι προφανώς σε μία συνεργασία υπάρχουν εντάσεις. Από εκεί και πέρα είμαι σε μια ηλικία και ζούμε σε μια εποχή που, όταν κάτι ξεπερνά στην συμπεριφορά το όριο, εκεί θα αντιδράσω. Δεν μπορώ να κάτσω και να μην πω τίποτα. Είμαι τυχερός γιατί γνώρισα μια απίθανη δημοσιογραφική ομάδα. Όλοι οι συνάδελφοι είναι τόσο άξιοι κι εργατικοί, που πραγματικά ήταν από τις χαρές και τα κέρδη που κρατώ από την δουλειά. Οι σχέσεις μου με την Μάριον είναι τυπικές, επαγγελματικές».

Διαβάστε ακόμα:

Καρολίνα Καλύβα για Μπο: «Χαίρομαι που δεν θα μου δώσει δεύτερη ευκαιρία γιατί…»

Βασίλης Καρράς: Η πρώτη εμφάνιση μετά την περιπέτεια της υγείας του

Καρολίνα Καλύβα: «Αδειάζει» δημόσια τον Μπο -Η αποκάλυψη για την τηλεφωνική τους επικοινωνία

Keywords
Τυχαία Θέματα