Δημήτρης Σκουλός: «Μήπως να κάνετε αυτή την ερώτηση στην Καγιά και όχι σε εμένα;»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» έκανε σήμερα (27/1) ο Δημήτρης Σκουλός.

Ο γνωστός φωτογραφίας μίλησε -μεταξύ άλλων- για το «My Style Rocks», την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς και για το unfollow της Βίκυς Καγιά.

«Εγώ δεν έχω κάνει unfollow, θα κρατήσω την αναπνοή μου μέχρι να μου κάνει follow back», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σκουλός.

Στη

συνέχεια, όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε για ποιο λόγο πιστεύει ότι η Βίκυ Καγιά έχει κάνει unfollow αρκετά πρόσωπα με τα οποία έχει συνεργαστεί συνεργαστεί, ο ίδιος σχολίασε: «Μήπως θα έπρεπε να είναι μια ερώτηση αυτή προς την Καγιά και όχι προς εμένα. Πού να ξέρω; Δεν έχω ιδέα. Πραγματικά δεν έχω ιδέα», απάντησε ο Δημήτρης Σκουλός και συμπλήρωσε για την Ηλιανα Παπαγεωργίου: «Με την Ηλιάνα είμαστε πολλά χρόνια φίλοι και το είχα πει κιόλας, ότι στεναχωρήθηκα όταν έφυγε (από το GNTM)».

Πιστεύει πως η Βίκυ Καγιά έχει δει το «My Style Rocks» και ποια θεωρεί πώς μπορεί να είναι η γνώμη της για το show μόδας;

«Μπορεί να το ‘χει δει, μπορεί και όχι. Δεν το ‘χω σκεφτεί, δεν το περιμένω και πραγματικά δεν με νοιάζει», απάντησε ο Δημήτρης Σκουλός στην παραπάνω ερώτηση της δημοσιογράφου.

Διαβάστε επίσης:

Πρωινό μας 27/1: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βάσια Μαυράκη

Γιώργος Δάσκαλος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την απομάκρυνσή του από την εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη -«Την πλήρωσα εγώ…»

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Ο Μουτσινάς κάποτε θα με πάρει τηλέφωνο, ξέρω και πότε θα το κάνει»

Keywords
Τυχαία Θέματα