Γιώργος Λιανός – Survivor: Η αποκάλυψη για το νησί της απομόνωσης και τα προσύμφωνα που έχουν υπογραφεί

Ο Γιώργος Λιανός ήταν ο σημερινός καλεσμένος της Φαίης στο «Πρωινό μας». Λίγο πριν από την έναρξη του Survivor All Star, ο γνωστός παρουσιαστής κάθισε στον καναπέ της πρωινής εκπομπής και μίλησε για όλα. Αναμφισβήτητα, ο φετινός κύκλος πρόκειται να είναι ο πιο δυνατός και απαιτητικός από κάθε προηγούμενο.

Ο Γιώργος Λιανός αναφέρθηκε, λοιπόν, στους παίκτες που θα λάβουν μέρος, εξήγησε τι είναι το «νησί της απομόνωσης» ενώ αποκάλυψε πως έχουν υπογραφεί 40

προσύμφωνα, ωστόσο τα εισιτήρια για τον Άγιο Δομίνικο δεν έχουν εκδοθεί ακόμα.

«Οι παίκτες είναι πολύ καλά προετοιμασμένοι. Υπάρχουν άνθρωποι που ενώ δεν είχαν φτάνει μέχρι το τέλος στους προηγούμενους κύκλους, τώρα κατεβαίνουν πολύ δυνατοί αγωνιστικά. Τα τελικά αποτελέσματα εμάς μας έκανε εντύπωση. Είναι πολύ υψηλό το λέβελ. Είναι μια σκάλα παραπάνω», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

Σχετικά με το περιβόητο «νησί της απομόνωσης» που ακούγεται έντονα τις τελευταίες ώρες, ο παρουσιαστής δήλωσε: «Το νησί της απομόνωσης υπάρχει στο φορμάτ του Survivor. Κάποιοι παίκτες που φεύγουν από το παιχνίδι πηγαίνουν εκεί και υπάρχει ένας τρόπος 1-2 από αυτούς να καταφέρουν να μπουν ξανά στο παιχνίδι. Ζουν σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Είναι πολύ άσχημα. Πολύ χειρότερα από το νησί των υπόλοιπων. Αυτό γίνεται στο τούρκικο Survivor. Εγώ δεν ξέρω αν θα γίνει κάτι σε εμάς, δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα».

Ακόμα, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε τι γίνεται με τα προσύμφωνα χωρίς να προδώσει, βέβαια, κάποιο όνομα: «Απ’όσο γνωρίζω έχουν υπογραφεί 40 προσύμφωνα. Η 24αδα ή 26αδα που θα ξεκινήσει το παιχνίδι δεν είναι ακόμα ανακοινώσιμη. Ούτε στα άτομα που είναι υπεύθυνα για να βγάλουν τα εισιτήρια των παικτών. Είναι μεγάλο μυστικό. Κάποιοι παίκτες θα μπουν και στη συνέχεια του διαγωνισμού. Τα εισιτήρια δεν έχουν βγει ακόμα».

Διαβάστε ακόμα:

 Κατερίνα Δαλάκα – Δημήτρης Φιντιρίκος: Χώρισαν ξανά λίγο πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο

 Φλορίντα Πετρουτσέλι: Το σπίτι της είναι ο ορισμός της κλασικής πολυτέλειας

 Survivor All Star: Αυτά είναι τα 4 ονόματα που έχουν υπογράψει το τελικό συμβόλαιο

Keywords
Τυχαία Θέματα