Μαρία Σολωμού: Η σπάνια αναφορά στον 17χρονο γιο της και ο Mente Fuerte

Η Μαρία Σολωμού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά «After Dark» και μίλησε για όλα. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στον 17χρονο γιο της, Αλέξανδρο, που απέκτησε από τη σχέση της με τον Μάριο Αθανασίου, στο ενδεχόμενο να κάνει ένα δεύτερο παιδί αλλά και στον Mente Fuerte, με τον οποίο φήμες τους θέλουν να είναι ζευγάρι εδώ και αρκετό καιρό, όμως οι δυο τους δεν το έχουν παραδεχτεί δημόσια.

Σχετικά με τον γιο της και τη σχέση που έχουν, η Μαρία Σολωμού είπε: «Ο γιος μου τώρα είναι 17 και είναι επαναστάτης.

Όσο παιδί και να είναι, θυμάμαι πολύ καλά πώς ήμουν κι εγώ στα 17. Καταλαβαίνω και προσπαθώ να κρατήσω μία ηρεμία. Έχει μία επανάσταση ιδεολογική, ξέρω σε ποιον μοιάζει το παιδί…Είναι τρίτη λυκείου και ξαφνικά είναι στα Εξάρχεια. Φέτος πάμε για να δώσουμε πανελλαδικές.

Ο Αλέξανδρος υποτίθεται θα πάει στα Οικονομικά κοιτάζοντας τον έλεγχο τον περσινό μαζί με φροντιστήρια, διαβάσματα, αλλά επειδή είναι δυσλεκτικός και όταν λέμε δυσλεκτικός λέμε φουλ δηλαδή το παιδί φέτος διαβάζει μόνος του βιβλίο. Εγώ το λέω: “παιδάκι μου, άλλαξε κατεύθυνση”».

Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να αποκτήσει ακόμα ένα παιδί, η Μαρία Σολωμού δήλωσε: «Παιδί έχω, κλείσαμε. Δεν μπορώ να με φανταστώ με άλλο παιδί. Κάποια στιγμή μου πέρασε από το μυαλό, πριν χωρίσω από τον Μάριο, αλλά… τι λες καλέ, (είπα) τώρα συνήλθες. Νομίζω υπάρχουν πολλές σκέψεις να δείξεις στον άλλον πόσο πολύ τον θες και τον αγαπάς, από το να κάνεις οικογένεια και παιδί».

Ακόμα, η ηθοποιός αποκάλυψε ένα θετικό και ένα αρνητικό χαρακτηριστικό του Mente Fuerte: «Το αρνητικό του είναι πως δεν μπορεί να κάνει καμία είδους συζήτηση. Το θετικό του είναι πως ανά πάσα στιγμή, αν μία κολλητή του – όπως εγώ ή και ένας φίλος που θα τον πάρει τηλέφωνο και τον ξυπνήσει- αν του πει τρέχα συνέβη αυτό κι αυτό, θα τρέξει».

Διαβάστε ακόμα:

 Κόρα Καρβούνη: Η αποκάλυψη για την καταγωγή της -«Είναι μια πόλη φάντασμα για εμάς»

 Κάτια Ζυγούλη: Η εξομολόγηση για τη μητρότητα και τον Σάκη Ρουβά -«Εννοείται ότι υπάρχουν εντάσεις και διαφωνίες»

 Τάμτα, Λάκης Λαζόπουλος και Άντζελα Δημητρίου διασκέδασαν στο μαγαζί που εμφανίζονται οι ΜΕΛΙSSES και η Δέσποινα Βανδή

Keywords
Τυχαία Θέματα