Συγκινημένος ο Ε. Παύλου: «Ήταν μία σημαντική περίοδος για την Ελένη»

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την πρεμιέρα του MasterChef, του reality μαγειρικής του Star, που τα τελευταία χρόνια γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Ο νέος κύκλος του MasterChef αναμένεται να βγει στον αέρα στις αρχές του 2023, ωστόσο τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει εδώ και περίπου ένα μήνα.

Η εκπομπή «Breakfast@star» αναφέρθηκε στο reality μαγειρικής, που επιστρέφει πιο ανανεωμένο από ποτέ στους τηλεοπτικούς δέκτες μας ενώ το πρώτο trailer βρίσκεται ήδη στον αέρα. Κατά τη διάρκεια του θέματος, ο Ετεοκλής Παύλου μοιράστηκε με τους

τηλεθεατές πως το MasterChef αποτελεί συντροφιά για πολλούς ανθρώπους, αναφέροντας πως και εκείνος με την Ελένη Χατζίδου έχουν βρεθεί σε αυτή τη θέση σε μια ιδιαίτερη περίοδο.

«Να κλείσω με το κομμάτι του MasterChef, λέγοντας κάτι πολύ συγκεκριμένο… Αυτό που είπαν πριν η Ελένη και ο Σταύρος, ότι είναι συντροφιά… Συγγνώμη που είμαι έτσι λίγο… Το σκέφτομαι πολύ γιατί ήταν όντως συντροφιά για εμάς σε μια πολύ σημαντική περίοδο της Ελένης. Τέλος πάντων!», αρκέστηκε να αναφέρει ο Ετεοκλής Παύλου.

Τότε, η Ελένη Χατζίδου τον διέκοψε, θέλοντας να αλλάξει θέμα, λέγοντας: «Να αλλάξουμε το θέμα…».

Διαβάστε ακόμα:

 Τηλεθέαση: «Χτύπησε» κόκκινο ο τελικός του Μουντιάλ!

 Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ιωάννα Μαλέσκου: «Είχε την τύχη να την πλαισιώσει η μισή ομάδα του Happy Day»

 Μαρία Σολωμού: Η σπάνια αναφορά στον 17χρονο γιο της και ο Mente Fuerte

Keywords
Τυχαία Θέματα