Γιώργος Δασκαλάκης: Συνεχίζει να δίνει μάχη με τον καρκίνο –Το νέο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο

Tην πιο σκληρή μάχη για τη ζωή του δίνει ο Γιώργος Δασκαλάκης εδώ και λίγους μήνες, καθώς έχει διαγνωστεί με καρκίνο. Ο γνωστός τραγουδιστής βρίσκεται στο νοσοκομείο και κάνει καθημερινά χημειοθεραπείες προκειμένου να καταφέρει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί και να επιστρέψει υγιής στην καθημερινότητά του.

Η σύντροφος του Γιώργου Δασκαλάκη, Μαρία Ντινόρη, βρίσκεται σαν βράχος στο πλευρό του, δίνοντάς του θάρρος και δύναμη για να συνεχίσει να παλεύει και να βγει νικητής από όλο αυτό.

Πριν από μερικές ημέρες, μάλιστα, ο ίδιος ήρθε από την Ρόδο

στην Αθήνα για να κάνει κάποιες ειδικές εξετάσεις στον Ευαγελλισμό.

Το γεγονός γνωστοποίησε η αγαπημένη του τραγουδιστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, δημοσιεύοντας μερικές φωτογραφίες μέσα από το νοοσοκομείο.

«Καλησπέρα σας…. Ήρθε η ώρα…. Προσευχή τώρα, τίποτε άλλο από εσάς!!!! Ο Χριστός και η Παναγία να κάνουν το θαύμα τους να βγουν καλά τα αποτελέσματα… Ας κατεβάσουμε όλους τους Αγίους σήμερα όλους τους αγγέλους να κάνουν το θαύμα τους για το Τσαμπικακι μου», στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μαρία Ντινόρη.

Μερικές ώρες αργότερα, δημοσίευσε και ο ίδιος ο Γιώργος Δασκαλάκης φωτογραφίες από το νοσοκομείο στον δικό του λογαριασμό. «Καλημέρα Αγάπες μου και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!!! Εδώ τα είπαμε με το φίλο μου μετά την Εξέταση… Τώρα είναι η αναμονή μερικές μέρες να δούμε τι κάναμε τόσο καιρό με το Θηρίο… Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας… ΑΜΗΝ», έγραψε χαρακτηριστικά.


Διαβάστε ακόμα:

Τέμπη -Μαρτυρία επιβάτη: «Νόμιζα ότι θα πεθάνω, μια δύναμη με πέταξε από τη θέση μου και έσπασε η μύτη μου»

Αντώνης Κανάκης: «Δεν μπορούμε να κάνουμε το “Ράδιο Αρβύλα”, όπως μια εβδομάδα πριν»

Κώστας Παπαδόπουλος: Η αποκάλυψη για πρώην συμπαίκτη του στο «Survivor All Star» -«Όταν έχει καβγάδες σηκώνεται και φεύγει»

Keywords
Τυχαία Θέματα