Bruce Willis: Η δημόσια έκκληση της συζύγου του μετά την διάγνωση με άνοια

Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει ο Bruce Willis, καθώς μετά την αφασία διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια. Το γεγονός γνωστοποίησε η οικογένειά του με ανακοίνωση πριν από μερικές ημέρες.

«Η FTD είναι μια σκληρή ασθένεια, που πολλοί από εμάς δεν έχουμε ακούσει ποτέ, αλλά μπορεί να χτυπήσει τον καθένα. Για άτομα κάτω των 60 ετών, είναι η πιο κοινή μορφή άνοιας και καθώς μπορεί να περάσουν χρόνια μέχρι να διαγνωστεί, είναι πιθανότατα πιο κοινή από όσο νομίζουμε.

Σήμερα δεν υπάρχει θεραπεία, αλλά αυτό ελπίζουμε

να αλλάξει στο μέλλον. Καθώς η κατάσταση του Bruce εξελίσσεται, ελπίζουμε ότι η δημοσιότητα που θα δοθεί θα εστιάσει στο να ρίξει ένα φως σε αυτή την πάθηση για την οποία χρειαζόμαστε περισσότερη ενημέρωση και έρευνα», ανέφερε η ανακοίνωση της οικογένειας.

Η σύζυγος του ηθοποιού, Emma Heming, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του αγαπημένου της, ενώ παράλληλα έκανε έκκληση στους paparazzi που τον πλησιάζουν να αποφεύγουν να του μιλάνε στο δρόμο.

«Αυτό το μήνυμα απευθύνεται στους φωτογράφους και τους βιντεογράφους που προσπαθούν να βγάλουν αυτά τα αποκλειστικά πλάνα του συζύγου μου από έξοδό του: Απλά κρατήστε τις αποστάσεις σας. Ξέρω ότι αυτή είναι η δουλειά σας, αλλά ίσως πρέπει να κρατήσετε τις αποστάσεις», ανέφερε αρχικά στο βίντεο που δημοσίευσε.

View this post on Instagram

A post shared by Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)


Και πρόσθεσε: «Για τους ανθρώπους των βίντεο, σας παρακαλώ, μην φωνάζετε στον σύζυγό μου ρωτώντας τον πώς τα πάει ή οτιδήποτε άλλο τα “γιούχου” και τα “γιούπι”… απλά μην το κάνετε. Εντάξει; Δώστε του τον χώρο του. Επιτρέψτε στην οικογένειά μας ή σε όποιον είναι μαζί του εκείνη την ημέρα να είναι σε θέση να τον μεταφέρει από το σημείο Α στο σημείο Β με ασφάλεια».

Διαβάστε ακόμα:

Τέμπη: Η συγκλονιστική εξομολόγηση του συντρόφου της 23χρονης Κλαούντια που ήταν μαζί στο τρένο -«Δεν είχα καταλάβει τι είχε συμβεί»

Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Με ζόριζε η αναγνωρισιμότητα των γονιών μου, ήταν δύσκολο για μένα»

Survivor All Star: Κωνσταντίνος Βασάλος για Στάθη Σχίζα -«Πάει έξω για να βρει την αλήθεια»

Keywords
Τυχαία Θέματα