Survivor All Star -Τζο Μαριδάκη: «Κατακεραυνώνει» τον Στάθη Σχίζα -«Τα ίδια έκανε σε εμένα όταν δεν έγραφαν οι κάμερες»

Χαμό έχει προκαλέσει η απόφαση του Στάθη Σχίζα να αποχωρήσει οικειοθελώς από το «Survivor All Star». Συγκεκριμένα, ο ίδιος ανακοίνωσε στο χθεσινό συμβούλειο του νησιού ότι πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το παιχνίδι, καθώς δεν του ταιριάζει πια και έχει καταντήσει απάνθρωπο.

Η απόφασή του ξάφνιασε τους συμπαίκτες του αλλά και την απέναντι ομάδα, με τους πάντες να σχολιάζουν αυτό που συνέβη στο επεισόδιο που προβάλλεται αυτή τη στιγμή μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Σε αυτό, μάλιστα, η Τζο Μαριδάκη πέταξε τα «καρφιά» της στον Στάθη Σχίζα, κατηγορώντας τον ότι τα μισά που ανέφερε

πριν αποχωρήσει τα έκανε και ο ίδιος πέρσι.

«Πριν φύγει έθιξε κάποια γεγονότα κι είπε κάποια λόγια. Συμφωνώ με αυτά που είπε γιατί το παιχνίδι είναι δύσκολο κι ο καθένας είναι για την πάρτη του. Απλά δεν περίμενα να τα πει ο Στάθης, γιατί τα μισά από όσα είπε, τα είχε κάνει ο ίδιος πέρυσι.

Ας πούμε ο τρόπος που θεωρεί ότι του μιλούσαν οι συμπαίκτες του και αυτά που του έλεγαν κι εκείνος έλεγε ότι προσβάλλεται, τα ίδια έκανε και σε εμένα, όταν δεν έγραφαν οι κάμερες.

Επομένως, δεν μπορείς να μιλάς για ηθική, όταν έχεις φερθεί κι εσύ ανήθικα σε συμπαίκτες σου στο προηγούμενο παιχνίδι και δεν είχες καλούς τρόπους και δεν έπαιζες τίμια», είπε χαρακτηριστικά η Τζο Μαριδάκη στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

Διαβάστε ακόμα:

Bruce Willis: Η δημόσια έκκληση της συζύγου του μετά την διάγνωση με άνοια

MasterChef: Διαγωνιζόμενες τα έβαλαν με την Μαρία Μπέη -«Δείτε πώς μιλάει στις κάμερες, πώς περπατάει. Κάνει σαν βασίλισσα»

Τέμπη: Η συγκλονιστική εξομολόγηση του συντρόφου της 23χρονης Κλαούντια που ήταν μαζί στο τρένο -«Δεν είχα καταλάβει τι είχε συμβεί»

Keywords
Τυχαία Θέματα