Γιώργος Χρανιώτης: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στη σύζυγο του που συγκίνησε τους πάντες!

Πριν από ένα χρόνο, στις 23 Ιουνίου του 2018 ο Γιώργος Χρανιώτης παντρεύτηκε με την αγαπημένη του Γεωργία Αβασκαντήρα στην Τήνο. Ο γάμος τους και το γλέντι έγινε με ιδιαίτερο τρόπο, όπως ακριβώς τον είχαν φανταστεί σαν μεξικάνικη φιέστα. Χθες το ζευγάρι γιόρτασε την πρώτη του επέτειο ως παντρεμένοι και παραμένουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ, με τον ηθοποιό να κάνει μέσω του instagram του δημόσια ερωτική εξομολόγηση στην σύζυγο του συγκινώντας φίλους και followers.

«Πριν από ακριβώς έναν χρόνο, πήρα στην αγκαλιά μου, την γυναίκα που αγαπώ, την κράτησα σφιχτά και πανηγύριζα για το κατόρθωμα μου αυτό, ενώ εσείς ήσασταν κοντά μου και μου (μας) χαρίζατε τις καλύτερες και πιο ευφάνταστες ευχές σας. Πριν από έναν ακριβώς χρόνο, παντρεύτηκα με παπά και με κουμπάρο, την πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου, την γυναίκα μου. Πριν από ακριβώς έναν χρόνο, θυμόμουν τον στίχο των @oasis,”I don’t believe that anybody, feels the way i do, about you now” και τον ένιωθα (τον στίχο??) να ταξιδεύει μέσα στις φλέβες μου. Πριν από έναν χρόνο ακριβώς, παντρεύτηκα μια νεράιδα. Εσένα. Και πολύ καλά έκανα. Aloha λοιπόν…(φωτό μπάι @dongiorgos & @stathisvs)», έγραψε ο Γιώργος Χρανιώτης.

View this post on Instagram

Πριν από ακριβως έναν χρόνο,πήρα στην αγκαλιά μου,την γυναίκα που αγαπώ,την κράτησα σφιχτά και πανηγύριζα για το κατόρθωμα μου αυτό,ενώ εσείς ήσασταν κοντά μου και μου (μας) χαρίζατε τις καλύτερες και πιο ευφάνταστες ευχές σας.Πριν από έναν ακριβώς χρόνο,παντρεύτηκα με παπά και με κουμπάρο,την πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου,την γυναίκα μου.Πριν από ακριβως έναν χρόνο,θυμόμουν τον στίχο των @oasis,”I don’t believe that anybody,feels the way i do,about you now”και τον ένιωθα(τον στίχο??)να ταξιδεύει μέσα στις φλέβες μου.Πριν από έναν χρόνο ακριβώς,παντρεύτηκα μια νεράιδα.Εσένα.Και πολύ καλά έκανα.Aloha λοιπόν…(φωτό μπάι @dongiorgos & @stathisvs)

A post shared by Hraniotis Giorgos Official (@hraniotis_giorgos_official) on Jun 23, 2019 at 7:36am PDT

Διαβάστε ακόμα: 

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός δηλώνει: “Σήμερα πουλάει μόνο ο Ντάνος”

Αθηνά Μαξίμου: Συγκινεί μιλώντας για τον καρκίνο που αντιμετώπισε ο Αιμίλιος Χειλάκης

“Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας δεν με κάλεσαν στον γάμο τους”!

Keywords
Τυχαία Θέματα