Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 24/8

Το wrap dress, ή αλλιώς κρουαζέ φόρεμα, είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα πιο διαχρονικά κομμάτια της μόδας, μαζί με το LBD, το μικρό μαύρο φόρεμα δηλαδή και δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα.

Το έκανε πρώτη γνωστή σε όλους η Diane Von Furstenberg και πια φοριέται συνεχώς τόσο από τις αγαπημένες μας celebrities και τις bloggers, όσο και από τα κορίτσια της διπλανής πόρτας, από το πρωί έως το βράδυ, σε όλες τις περιστάσεις, καθημερινές ή επίσημες.

Σε αυτό

έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα από την εταιρεία μόδας BSB, κρουαζέ, girly, λευκό με μαύρα μεγάλα πουά, κοντομάνικο με λεπτομέρειες από βολάν.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι φούξια πέδιλα, ψηλοτάκουνα και μυτερά, haralas.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Demi Whispies Studio Effects της Ardell, το ρουζ Illuminating Bronzing Powder, Antigua 2 της Bobbi Brown, τo bronzer Air Touch Finishging Powder, No 4 της Radiant και στα χείλη το κραγιόν Infaillible, Blush Paint της L’Oreal.

Ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε στα μαλλιά της ένα ψηλό pony tail με όγκο, ένα τέλειο και εύκολο χτένισμα που ταιριάζει πολύ το Καλοκαίρι και σας προτείνουμε να το αντιγράψετε κι εσείς.

Το κρουαζέ φόρεμα είναι από τις πρώτες επιλογές των celebities που ξεχωρίζουμε για το στυλ τους, των fashion bloggers που ακολουθούμε αλλά και όλων των κοριτσιών που παίρνουν στα σοβαρά το στυλ τους.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα ωραιότερα που έχουν φορέσει κατά, τόσο σε επίσημες όσο και σε street style εμφανίσεις τους και σας τα παρουσιάζουμε για να εμπνευστείτε για τα δικά σας looks.

Δείτε προσεκτικά τις φωτογραφίες που ακολουθούν και κατόπιν απαντήστε μας στην εξής ερώτηση… Ποια από τα παρακάτω σας αρέσουν περισσότερο και θα τα φορούσατε εύκολα κι εσείς και ποια σας αφήνουν τελείως μα τελείως αδιάφορες; Ε;

 

  

Μια ματιά ακόμα: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 17-21/6

Keywords
Τυχαία Θέματα