Γιατί οι make up artists χρησιμοποιούν πάντα δύο διαφορετικές mascara;

Όλες μας (υποθέτω) χρησιμοποιούμε καθημερινά μία μάσκαρα και είμαστε ικανοποιημένες. Αν θέλουμε φυσικό αποτέλεσμα εφαρμόζουμε μια στρώση, αν θέλουμε πιο έντονο δύο και πάει λέγοντας.

Τελικά δεν είναι τόσο απλό αφού οι ειδικοί έχουν αντίθετη γνώμη. Οι γνωστότεροι make up artists μας λένε ένα μικρό μυστικό και η αλήθεια είναι πως δεν το γνωρίζαμε: Πάντα χρησιμοποιούν δύο διαφορετικές φόρμουλες ή και αποχρώσεις ώστε να δημιουργήσουν το look που θέλουν.

Μια στρώση κανονικής μάσκαρα πάνω από μία αδιάβροχη είναι ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσουμε εντυπωσιακές καμπύλες που διαρκούν.

Φυσικά ακολουθώντας πάντα τους κανόνες της σωστής εφαρμογής: Απλώνοντας τη μάσκαρα κατά μήκος των βλεφαρίδων δημιουργούμε φυσικό αποτέλεσμα σε αντίθεση με την πίεση στη βάση τους που χαρίζει μήκος και όγκο.

Maybelline New York Mascara Push Up Drama Waterproof Very Black: Αδιάβροχη μάσκαρα σε δυνατή μαύρη απόχρωση

Αν επιμένουμε στο φυσικό αποτέλεσμα αποφεύγουμε την κλασική μαύρη απόχρωση και επιλέγουμε μια καφέ αφού είναι εκείνη που αφήνει ουδέτερο φινίρισμα.

Korres Drama Volume Volcanic Minerals Mascara Plum-Brown: Σε καφέ-μπορντό τόνο για διακριτικό και φυσικό αποτέλεσμα

Για εκρηκτικό look υπάρχουν πάντα οι χρωματιστές που ειδικά φέτος είναι huge trend. Μπλε, μοβ, πράσινες ή ακόμα πιο extreme όπως πορτοκαλί και φούξια. Το σωστό είναι να απλώνουμε αρχικά την μαύρη κλασική και στη συνέχεια την απόχρωση που έχουμε επιλέξει. Ιδανικά πριν και από τις δύο εφαρμόζουμε μια βάση ώστε να προστατεύσουμε τις βλεφαρίδες μας.

YSL Mascara Vinyl Couture I am the Madness: Extreme φούξια αν θέλουμε να αποκτήσουμε το trend της σεζόν

Για το ντεμακιγιάζ χρησιμοποιούμε πάντα προϊόν κατάλληλο για τα μάτια, πλούσιο σε ενυδατικούς παράγοντες και συστατικά που περιποιούνται τις βλεφαρίδες όπως είναι τα φυσικά έλαια. Αποφεύγουμε να τρίβουμε δυνατά κατά την αφαίρεση της μάσκαρα.

Διαβάστε ακόμη:

Κολλαγόνο και υαλουρονικό οξύ είναι οι λέξεις κλειδιά για την βαθιά περιποίηση της επιδερμίδας

Τα καλύτερα make up, hair και skincare trends της σεζόν!

Keywords
Τυχαία Θέματα