Γιάννης Τσολάκης: Απαντά για τη σχέση του με την Σοφιάννα και τη Μέι μετά την αποχώρησή του

Ο Γιάννης Τσολάκης αποχώρησε από το Survivor κι έδωσε την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή του στην εκπομπή «Love it». Ο ίδιος μίλησε για την εμπειρία του στο παιχνίδι, για τους συμπαίκτες του ενώ απάντησε και για τη σχέση του με τη Μέι και τη Σοφιάννα.

Σχετικά με τη Μέι και τη σχέση που είχαν μέσα στο παιχνίδι, ο πρώην παίκτης των μαχητών είπε: «Με την Μέι έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση. Πολύ καλή αθλήτρια. Της είχα δώσει την μπλούζα μου γιατί

κρύωνε. Τα κορίτσια πολλές φορές τουρτούριζαν και δεν μπορώ εγώ να φοράω την μπλούζα μου και εκείνη να κρυώνει. Έτσι, λοιπόν, της την έδωσα.

Όταν μπήκε στο παιχνίδι είχε ρωτήσει για μένα και την Σοφιάννα. Εγώ το έμαθα τελευταίος ότι είχε τέτοια απορία. Δεν ξέρω γιατί το ρώτησε. Με την Σοφιάννα ήμασταν πολύ κοντά. Στην αρχή ίσως ήθελε να ρωτήσει για να είναι σίγουρη. Στις αρχές θυμάμαι ότι κάθε φορά που μιλούσα με την Σοφιάννα ερχόταν και η Μέι δίπλα αλλά δεν έκατσα να το ψάξω περαιτέρω».

Σχετικά με τη Σοφιάννα, ο Γιάννης Τσολάκης ξεκαθάρισε πως ήρθαν κοντά γιατί είχαν ίδιες απόψεις και χιούμορ, όμως σε φιλικό επίπεδο: «Με την Σοφιάννα είχαμε πάρα πολλές κοινές απόψεις οι οποίες μας έδεσαν. Είχαμε πάρα πολύ κοινό χιούμορ.

Δεν ξέρω τι έχει παιχτεί έξω αλλά όλα αυτά με έκαναν εμένα να συμπαθήσω πολύ τη Σοφιάννα και να τη θεωρήσω ένα άτομο που μέσα θα μπορούσα πραγματικά να του πω τα πάντα. Η σχέση μου έξω, επειδή ξέρω τι άνθρωπος είναι και πόση εμπιστοσύνη μου έχει, δεν θα το παρεξηγούσε αυτό το πράγμα. Η Κατερίνα ξέρει τι άνθρωπος είμαι».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Κάτια Ζυγούλη: «Συγκινούμαι με τον Απόστολο στο Survivor, μας έχει βάλει τα γυαλιά»

 Survivor: Αυτοί είναι οι δύο νέοι παίκτες που μπαίνουν στο reality

 Χριστίνα Κοντοβά: Η κόρη της ντύθηκε μπαλαρίνα για τις Απόκριες – Φωτογραφία

Keywords
Τυχαία Θέματα