Φαίη Ξυλά για Πέτρο Φιλιππίδη: «Είχα καλή συνεργασία μαζί του αλλά το μέγεθος του κακού ακυρώνει το καλό»

Η Φαίη Ξυλά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον Πέτρο Φιλιππίδη, με τον οποίο έχει συνεργαστεί αρκετές φορές. Η γνωστή ηθοποιός παραδέχτηκε πως η συνεργασία τους ήταν πολύ καλή, ωστόσο δεν μπορεί να μην είναι με το μέρος των θυμάτων, καθώς το μέγεθος του κακού ακυρώνει το καλό.

«Για μένα ένας άνθρωπος που έχει φτάσει σε τέτοιες ακραίες συμπεριφορές, το ακυρώνει, για μένα δεν υπάρχει. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω τη δουλειά του. Έχω συνεργαστεί μαζί του και είχα πολύ καλή συνεργασία. Αλλά αυτό

δεν εξιλεώνει κανέναν αν είχε μια καλή συνεργασία μαζί μου εάν έχει φερθεί με τέτοιο τρόπο σε κάποιον άλλο», είπε αρχικά η Φαίη Ξυλά και συνέχισε:

«Σίγουρα ήταν σοκαριστικό, ειδικά όταν με κάποιους ανθρώπους έχεις συνεργαστεί και έχεις εσύ δει μια καλή τους πλευρά. Είναι πολύ σοκαριστικό, πολύ λυπηρό, είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα που νιώθεις αλλά δεν μπορώ να μην είμαι από την πλευρά των θυμάτων, δεν γίνεται.

Σίγουρα έχουν πάει στα δικαστήρια τα πράγματα και θα δούμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Όταν όμως ακούω ότι κάποιος έχει κάνει κάτι τόσο άσχημο προς τον συνάνθρωπο του, όσο καλά κι αν έχει φερθεί σε μένα, ακόμα και ο αδελφός μου αν ήταν, για μένα σβήνει κάθε καλό. Το μέγεθος του κακού ακυρώνει οποιοδήποτε καλό», δήλωσε η γνωστή ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Σωτήρης Καλυβάτσης: «Όταν έφτασα στον επάνω όροφο είδα τη Σοφία πεσμένη και τον Μάνο να κατεβαίνει»

 Πρω1νό 4/3: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Λίτσα Πατέρα

 Αλέξης Κούγιας για Τζεφ Μοντάνα: «Βλέπω αυτόν τον μαντράχαλο να λέει πως τον βίασε ο Λιγνάδης που είναι 1.50»

Keywords
Τυχαία Θέματα