Σωτήρης Καλυβάτσης: «Όταν έφτασα στον επάνω όροφο είδα τη Σοφία πεσμένη και τον Μάνο να κατεβαίνει»

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης βρέθηκε καλεσμένος στο Πρω1νό και μίλησε στη Φαίη και τον Γιώργο Λιάγκα για την υπόθεση της Σοφίας Παυλίδου και του Μάνου Παπαγιάννη, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την περίοδο.

Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε πως έχει ήδη καταθέσει όσα είδε να συμβαίνουν στα παρασκήνια του θεάτρου, γεγονότα που μοιράστηκε και με τους τηλεθεατές της εκπομπής.

«Εκείνο το περιστατικό δεν το έφερε στη δημοσιότητα η Σοφία Παυλίδου, αλλά ο συμπαραγωγός της παράστασης ο κύριος Γκουρούσης, ο οποίος είχε φέρει έναν δημοσιογράφο για να δει την παράσταση

και έτσι βγήκε το περιστατικό στη δημοσιότητα.

Εγώ δεν είδα όλο το περιστατικό, είδα το αποτέλεσμα. Έχω καταθέσει ήδη. Θα πάω και στο δικαστήριο, αν κληθώ. Στην κατάθεσή μου είπα αυτά που είδα. ‘Ημασταν στο καμαρίνι με τον Μάνο, είχαν έναν λεκτικό διαπληκτισμό με τη Σοφία, ξαφνικά εκσφενδονίστηκε, ανέβηκε πάνω, ακούσαμε ένα μπαμ…

Όταν πια έφτασα στον επάνω όροφο είδα τη Σοφία πεσμένη και τον Μάνο να κατεβαίνει. Τώρα τι έγινε, τι δεν έγινε… Το θέμα είναι ότι η Σοφία ήταν μέσα στο καμαρίνι της και είχε κλειστή την πόρτα, τώρα όλα τα υπόλοιπα… Αφού δε μπορούμε να επικοινωνήσουμε οι άνθρωποι ας τα λύνουμε στα δικαστήρια τα προβλήματά μας. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η επικοινωνία», ήταν τα λόγια του Σωτήρη Καλυβάτση.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Πρω1νό 4/3: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Λίτσα Πατέρα

 Αλέξης Κούγιας για Τζεφ Μοντάνα: «Βλέπω αυτόν τον μαντράχαλο να λέει πως τον βίασε ο Λιγνάδης που είναι 1,50»

 Δίκη Λιγνάδη: Χαμός με τις φωτογραφίες μάρτυρα που έδειξε ο Αλέξης Κούγιας

Keywords
Τυχαία Θέματα