Γιάννης Φέρτης – Πρω1νό: Η σύζυγός του, Μαρίνα Ψάλτη, διαψεύδει ότι πάσχει από Αλτσχάιμερ

Στη θέση τους θέλησε να βάλει τα πράγματα η σύζυγος του Γιάννη Φέρτη, Μαρίνα Ψάλτη, μετά την ανάρτηση της Κάκιας Ιγερινού, που προκάλεσε θλίψη και ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του σπουδαίου ηθοποιού.

Συγκεκριμένα, η Κάκια Ιγερινού μέσω μιας ανάρτησης στο προφίλ της στο Twitter γνωστοποίησε πως ο Γιάννης Φέρτης δίνει τη δική του μάχη με το Αλτσχάιμερ, γεγονός, μάλιστα, που ο ίδιος επιθύμησε να δημοσιοποιηθεί.

«Δύσκολο να θυμίζεις

στον πιο πιστό σου φίλο ποιος είσαι κάθε δέκα λεπτά. Η μνήμη σβήνει. Κι αναλαμπές μόνο φωτίζουν ένα Άγιο παρελθόν. Αγάπης. Αφοσίωσης. Σεβασμού. Σπάνιες αρετές στις μέρες μας. Κι ο Γιάννης τις είχε όλες. Ακόμη τις έχει. Είναι το μόνο που δεν ξεχνάει: Η αξιοπρέπεια», ήταν τα λόγια της Κάκιας Ιγερινού.

Το Πρω1νό πρόβαλε τη συγκεκριμένη είδηση το πρωί της Πέμπτης 19/4, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα η σύζυγος του Γιάννη Φέρτη, Μαρίνα Ψάλτη, επικοινώνησε με την εκπομπή και διέψευσε τα λεγόμενα της Κάκιας Ιγερινού.

«Δεν ισχύει ότι ο Γιάννης Φέρτης πάσχει από Αλτσχάιμερ. Είμαι σοκαρισμένη γιατί η Κάκια Ιγερινού είναι φίλη του. Θέλουμε την ησυχία μας», ήταν η ανακοίνωση της Μαρίνας Ψάλτη στο Πρω1νό.

Δείτε το βίντεο: 

Διαβάστε ακόμα:

 Πρω1νό: Το μοντέλο του GNTM μιλά πρώτη φορά για το εξώδικο που έλαβε από ταξιτζή

 Πέτρος Φιλιππίδης: Η απάντηση του δικηγόρου του για τις φωτογραφίες του με την πρώτη καταγγέλλουσα

 Βίκυ Καγιά για Έλενα Χριστοπούλου: «Το GNTM την ανέδειξε και της έδωσε τη δόξα που χρειαζόταν»

Keywords
Τυχαία Θέματα