Θοδωρής Κατσαφάδος: «Είδα τον αδερφό μου να διαμελίζεται από χειροβομβίδα που του έδωσα εγώ»

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον θάνατο του αδερφού του, όταν ήταν μόλις 11 ετών αλλά και στη στιγμή που έμαθε για το δυστύχημα του Πάνου Νάτση, ο οποίος ήταν φίλος της κόρης του και επίσης ηθοποιού, Μαριλού Κατσαφάδου.

Μιλώντας για τον τρόπο που γεννήθηκε – αφού αποτελεί το δωδέκατο παιδί της οικογένειάς του, ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Είμαι το δωδέκατο παιδί στην οικογένεια, γεννήθηκα λίγη ώρα μετά τη δίδυμη αδερφή μου. Αυτό λένε ότι είναι σπάνιο. Η μάνα μου έκανε

έξι παιδιά πριν από τον πόλεμο και έξι παιδιά μετά… Στην τελευταία εγκυμοσύνη της, γέννησε το βράδυ ένα κοριτσάκι. Εκείνη έλεγε ότι πονάει και τελικά της είπε η πεθερά της ότι πιάνει ακόμα ένα κεφάλι και έχει κι άλλο παιδί».

Σχετικά με τον θάνατο τον αδερφό του, ο Θοδωρής Κατσαφάδος ανέφερε ότι θυμάται σαν χθες όλα όσα συνέβηκαν εκείνη την τραγική ημέρα: «Θυμάμαι σαν χθες τον θάνατο του αδερφού μου. Βρήκα μια χειροβομβίδα, ήμουν 9 χρονών και εκείνος 11, δεν ξέραμε τι είναι και τι χτυπούσε μια ο ένας μια ο άλλος και κάποια στιγμή έγινε η έκρηξη και ο αδερφός μου διαμελίστηκε».

Αναφερόμενος στον θάνατο του Πάνου Νάτση, ο ίδιος είπε: «Όταν άκουσα για τον χαμό του Πάνου δεν μπορούσα να αντιδράσω… Εκείνο το βράδυ όλα τα παιδιά από τον θίασο ήταν στο σπίτι της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη για τα γενέθλιά της. Η κόρη μου γύρισε τις 4 και μου είπε ότι πέρασαν καλά. Ξυπνάω το πρωί και η κόρη μου ούρλιαζε… Μου έλεγε ο Πάνος, ο Πάνος, ο Πάνος… Τρελάθηκα».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Πατούλης: Γιόρτασε τα γενέθλιά του χωρίς τη Μαρίνα Πατούλη – Τι είπε για την επικοινωνία τους;

 Γιάννης Φέρτης: Δίνει μάχη με το Αλτσχάιμερ – «Ραγίζει» καρδιές η ανάρτηση της Κάκιας Ιγερινού

 Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Μιλάει για τη φάρσα που τον έστειλε στο κρατητήριο – «Στενοχωρήθηκα πολύ»

Keywords
Τυχαία Θέματα