Γιάννα Τερζή: «Ήθελα να τους δώσω μία κλοτσιά και να μπω εγώ στη θέση τους»

Η Γιάννη Τερζή ήταν η σημερινή καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά στο «Καλό Μεσημεράκι».

Η γνωστή τραγουδίστρια παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και -μεταξύ άλλων- μίλησε για τη ζωή της στην Αμερική, καθώς και για την επιστροφή της στην Ελλάδα.

«Εκεί έμεινα τρία χρόνια και δούλευα για δισκογραφική για να δω και το από πίσω. Όταν έρχονταν νέοι τραγουδιστές για να υπογράψουν, ήθελα να τους δώσω μία κλοτσιά και να μπω εγώ στη θέση τους». είπε αρχικά η Γιάννα Τερζή.

Στη

συνέχεια, συμπλήρωσε; «Κατάλαβα ότι στο εξωτερικό οι τύποι που τους δινόταν πραγματική ευκαιρία, ήταν αυτοί που κοιμόντουσαν και ξυπνούσαν στο πάτωμα του στούντιο. Δεν είχαν τίποτα άλλο στην καρδιά και την ψυχή τους. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να πετύχεις το american dream ανάμεσα στους εκατοντάδες χιλιάδες υποψήφιους που θέλουν να πάρουν αυτή τη θέση κι ανταγωνίζονται για αυτό. Με την πολλή δουλειά στο τέλος γίνεσαι καλύτερος από αυτόν που έχει το ταλέντο».

Σε άλλο σημείο της κουβέντας της με τον Νίκο Μουτσινά, ανέφερε: «Στην Ελλάδα ήθελα να γυρίσω γιατί μου έλειψε το σπίτι μου και είναι πάρα πολύ δύσκολο να τα καταφέρεις εκεί. Εγώ δεν ήμουν σαν τους τύπους που κοιμόντουσαν και ξυπνούσαν στο στούντιο κι αφιερώνουν όλη τους τη ζωή σε αυτό».

Διαβάστε επίσης:

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Στο νοσοκομείο ο ηθοποιός

Κυριάκος -Μαρέβα Μητσοτάκη: Συναντήθηκαν με τον Βασιλιά Κάρολο Γ’ -Φωτογραφίες

Ρούλα Κορομηλά: Δημοσίευσε backstage βίντεο από την τηλεοπτική της συνάντηση με την Ελένη Μενεγάκη -Μας δείχνει τι συνέβη την ώρα των διαφημίσεων

Keywords
Τυχαία Θέματα