«Δεν περίμενα ότι η Ελένη Μενεγάκη θα εξέθετε έτσι έναν συνεργάτη της»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star» και την Μαίρη Αργυριάδου παραχώρησε η Ναταλία Αργυράκη.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε -μεταξύ άλλων- για την επαγγελματική της πορεία, ενώ σχολίασε και τη συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

«Δεν ονειρευόμουν την τηλεόραση, την ξεκίνησα κλαίγοντας. Την πρώτη εκπομπή τη θυμάμαι μόνο σαν δάκρυα, τίποτα άλλο. Δε θυμάμαι τι συνέβαινε, black out», είπε αρχικά η Ναταλία

Αργυράκη.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στo «MEGA Καλημέρα», λέγοντας πως πιστεύει ότι  θα ταίριαζε στην ομάδα της συγκεκριμένη εκπομπής.

«Ενδεχομένως θα ταίριαζα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. Είναι ένα στυλ που μου ταιριάζει. Δε θα μπορούσα το πάρα πολύ έντονο lifestyle ή κουτσομπολιό ή να μπούμε όσο πιο βαθιά γίνεται σε όλα αυτά της ενημέρωσης», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την Ελένη Μενεγάκη και τον Δημήτρη Ουγγάρεζο, η ίδια είπε: «Όλο αυτό ήταν άβολο. Με στεναχώρησε. Εμείς τα περιοδικά, χτίζαμε θεωρώ το προφίλ κάποιων προσώπων. Η Ελένη Μενεγάκη ήταν για εμένα εκείνη που για μένα έφερε το παπαράτσι στην Ελλάδα. Δε μπορώ να σου περιγράψω πόσα αποθεωτικά κείμενα έχω γράψει για εκείνην. Δεν περίμενα ότι θα εξέθετε έτσι έναν συνεργάτη της, όπως τον Δημήτρη. Το θεωρώ πως ήταν έκθεση. Αν συνέβαινε σε μένα, δε νομίζω ότι θα μπορούσα να το διαχειριστώ».

Διαβάστε επίσης:

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά: Κατέρρευσε μέρος της σκηνής -Τραυματίστηκαν μαθητές

Μαριέλλα Σαββίδου: Σοκάρει η ηθοποιός -«Έσωσα δύο κοπέλες από έναν βιαστή»

GNTM: Η νέα μέρα φέρνει σύννεφα στο σπίτι του reality μόδας -Όσα θα παρακολουθήσουμε απόψε

Keywords
Τυχαία Θέματα