Ρούλα Κορομηλά: Δημοσίευσε backstage βίντεο από την τηλεοπτική της συνάντηση με την Ελένη Μενεγάκη -Μας δείχνει τι συνέβη την ώρα των διαφημίσεων

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής (25/11) η Ρούλα Κορομηλά.

Οι δυο παρουσιάστριες έκαναν μια εξομολογητική συζήτηση και μίλησαν για όλους και για όλα! Αξίζει να σημειωθεί, πως οι δύο γυναίκες κάθισαν στον ίδιο καναπέ 26 χρόνια μετά την τελευταία τους τηλεοπτική συνάντηση.

Σήμερα (28/11), η Ρούλα Κορομηλά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

ένα βίντεο από την ημέρα που βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ελένη».

Στο εν λόγο βίντεο, βλέπουμε τις δύο παρουσιάστριες να μιλάνε και να γελάνε κατά τη διάρκεια ενός διαφημιστικό διαλλείματος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Koromila (@roulakoromila)

«Ελένη μου σε ευχαριστώ για τη γενναιοδωρία, για τη φιλόξενη αγκαλιά με τη οποία με υποδέχθηκες στο τηλεοπτικό σου σπίτι! Ένιωσα σαν να μη πέρασε μια μέρα. Σε ευχαριστώ για όλα όσα μοιραστήκαμε με λόγια αληθινά, λόγια απ’ την καρδιά, αλλά και για όσα είπαμε μόνο με τα μάτια. Η ευγένεια σου, ο σεβασμός και η αλήθεια είναι μόνο κάποια από τα χαρακτηριστικά που σε οδήγησαν αλλά και σε διατηρούν στην κορυφή τόσα χρόνια και σε ξεχωρίζουν.

Υ.Γ. Δεν έχω γελάσει περισσότερο και δεν έχω περάσει καλύτερα μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες. Και ας έφαγα το σπρώξιμο της ζωής μου.. Το φχαριστηθηκα! Το βίντεο τα λέει όλα…», έγραψε η Ρούλα Κορομηλά στη λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε.

Διαβάστε επίσης:

Δέσποινα Βανδή: Συναντήθηκε με τον Φοίβο -Το κοινό βίντεο στα social media, η αγκαλιά και το φιλί

Αθηνά Οικονομάκου: Στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της -Φωτογραφία

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Η απάντησή της στις φήμες χωρισμού από τον Νάσο Γαλακτερό

Keywords
Τυχαία Θέματα