Γη της Ελιάς: Ο ρόλος της ολοκληρώθηκε και το ανακοίνωσε μέσα από τα social media

Η «Γη της Ελιάς» έριξε αυλαία πριν από μερικές ημέρες, με τους πρωταγωνιστές να ανανεώνουν το ραντεβού τους με τους τηλεθεατές του Mega για την επόμενη σεζόν. Η καθημερινή σειρά του Ανδρέα Γεωργίου κατάφερε να κερδίσει μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού, που παρακολουθούσε πιστά όλα όσα συνέβαιναν στη Μάνη.

Λίγο μετά την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου, μία από τις ηθοποιούς της «Γη της Ελιάς» ανακοίνωσε το τέλος του ρόλου της μέσα

από μια ανάρτηση στα social media. Συγκεκριμένα, η Ιζαμπέλλα Φούλοπ, η οποία υποδυόταν την «Ελένη» και έφυγε στην Ισπανία μαζί με τον «Στέφανο», Liam Ireland, για να κυνηγήσουν τα όνειρά τους.

Τελικά, αυτός ο έρωτας φαίνεται πως δεν είχε ευτυχή κατάληξη, αφού η Ιζαμπέλλα Φούλοπ αποχαιρέτησε τους συναδέλφους της, δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες μαζί τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Izabella Fulop (@izabellafulop)

«Τέλος της πρώτης σεζόν #GiTisElias, τέλος και για την “Ελένη” που πάει να ακολουθήσει τα όνειρά της. Ο κύκλος του ρόλου αυτού κλείνει αφήνοντας μου εμπειρίες, όμορφες συνεργασίες και νέους φίλους. Ευχαριστώ @make_it_productions , @georgiou82 & #vanadimitriou για τον ρόλο της Ελένης», έγραψε χαρακτηριστικά η Ιζαμπέλλα Φούλοπ.

Διαβάστε ακόμα:

 Αλεξάνδρα Καϋμένου: «Ήταν δύσκολη η απόφαση να φύγω από την ΕΡΤ»

 Θλίψη: Αυτοκτόνησε 35χρονος που είχε επιζήσει από το δυστύχημα στα Τέμπη το 2003

 Σπύρος Μαρτίκας – Βρισηίδα Ανδριώτου: Η αποκάλυψη για το πρώτο ραντεβού και τη γνωριμία με τα πεθερικά

Keywords
Τυχαία Θέματα