Κάτια Δανδουλάκη: Η αποκάλυψη για τον εθισμό της στη σοκολάτα – «Κατάλαβα ότι κινδυνεύω»

Η Κάτια Δανδουλάκη παραχώρησε συνέντευξη στο Bovary και ένα απόσπασμα αυτής προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day. Η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε πως είναι μια γυναίκα κοκέτα και παραδέχτηκε πως θα προσέξει τις στιλιστικές επιλογές της ακόμα κι αν πρόκειται να πάει μέχρι το μανάβικο. Παράλληλα, η Κάτια Δανδουλάκη αναφέρθηκε στην εξάρτηση που είχε για χρόνια από τη σοκολάτα.

Αρχικά, λοιπόν, η ηθοποιός είπε: «Μου αρέσει

η γυναίκα να είναι κοκέτα αλλά συχαίνομαι τη γυναίκα που έχει ωραιοπάθεια. Είναι τελείως διαφορετικές έννοιες. Εγώ είμαι πολύ κοκέτα, δεν θα σηκωθώ το πρωί να πάω στον μανάβη, αν δεν σετάρω ό,τι φορέσω. Το κάνω για εμένα.

Το στιλ ή το έχεις και το καλλιεργείς και μπορείς να είσαι στιλάτος με πάρα πολύ φθηνά ρούχα από τον τρόπο που το υποστηρίζεις ή δεν έχεις. Βέβαια, δεν θα βάλω τώρα στην ηλικία μου ένα παντελόνι με τρύπες, δεν θα κάνω ακραία πράγματα για να μην γίνει γελοία».

Αναφορικά με την εξάρτηση που είχε με τη σοκολάτα, η Κάτια Δανδουλάκη είπε: «Ήμουν αλκοολική ως προς τη σοκολάτα και κατάλαβα ότι κινδυνεύω. Μόλις πέρασα τα 40 την έκοψα δια ροπάλου. Είχα πάθει σύνδρομο στέρησης. Τώρα πια μπορώ να πάρω ένα σοκολατάκι και να είμαι μια χαρά. Τελείωσε η εξάρτηση».

Διαβάστε ακόμα:

 Ματίνα Νικολάου για το “Καλό Μεσημεράκι”: «Αυτή η σεζόν ήταν λίγο περίεργη, δεν ήθελα να βγω στην εκπομπή…»

 Κώστας Τσουρός: Επέστρεψε στο «Mega Καλημέρα» – «Η πρόληψη σώζει από τα χειρότερα»

Φωτιές: Η εικόνα στα πύρινα μέτωπα που είναι σε εξέλιξη

Keywords
Τυχαία Θέματα