Ένα διαμέρισμα με 3 φθινοπωρινά χρώματα που ζεσταίνουν τον χώρο

Τρία φθινοπωρινά χρώματα που αποτελούν τάση στη διακόσμηση και συνδυάζονται μεταξύ τους, ζεσταίνοντας το χώρο χωρίς να «φωνάζουν».

Pumpkin spice
Το φθινοπωρινό χρώμα που κάνει το σπίτι πιο ζεστό και ατμοσφαιρικό. Είναι το χρώμα των πεσμένων φύλλων, του ζεστού καφέ με γάλα που ξαναμπαίνει στην καθημερινότητά μας, και της κολοκύθας. Ως γήινο χρώμα, λοιπόν, όλες οι διαβαθμίσεις του καφέ, αποπνέουν μια ζεστή cosy αύρα, είτε τα φοράμε είτε τα επιλέγουμε για να διακοσμούμε τον χώρο μας.

Το πράσινο της ελιάς

Το πράσινο της ελιάς, είναι ουδέτερο χρώμα, καθώς βρίσκεται ανάμεσα στα ψυχρά

και θερμά χρώματα. Σπάνια χρησιμοποιείται σε παιδικά και εφηβικά δωμάτια. Όμως, μπορεί να εφαρμοστεί άψογα σε χώρους εργασίας ή τραπεζαρίες. Το πράσινο της ελιάς συνδυάζεται σχεδόν με όλα τα χρώματα αλλά η χρήση του θα πρέπει να αποφεύγεται όταν στον χώρο δεν εισέρχεται αρκετό  φυσικό  φώς.

Το πορτοκαλί

Το πορτοκαλί είναι ίσως ένα από τα πιο θερμά χρώματα που παραπέμπει στον ήλιο και τη φωτιά. Το βαθύ πορτοκαλί θυμίζει τη δύση του ήλιου. Καθώς το χρώμα αυτό περιέχει και κίτρινο, αναπόφευκτα ακόμα και η πιο «βαθιά» και σκούρα απόχρωση κρύβει μέσα της ζωντάνια,  ένταση και φως. Έτσι, μπορείτε να το συνδυάζετε με άλλα γήινα χρώματα, το ξύλο καθώς και με το μαύρο.

The post Ένα διαμέρισμα με 3 φθινοπωρινά χρώματα που ζεσταίνουν τον χώρο appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα