Γέννησα πρόσφατα και ο σύζυγός μου είναι απών -Νιώθω παραμελημένη και δεν ξέρω τι να κάνω!

Κορίτσια μέσα από αυτή την στήλη στο faysbook.gr με τίτλο SEX TALK θα μιλάμε για όλα τα θέματα που αφορούν στο σεξ και τις σχέσεις που όλες μας καίνε και θα φροντίζω εγώ, η Δανάη, μέσα από τις προσωπικές μου εμπειρίες και τις γνώσεις μου να βάζω τέλος στα αδιέξοδά σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να στείλετε το πρόβλημά σας με μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook, @facebook.gr. Τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μου.

Καλησπέρα, δεν ήξερα πού αλλού να απευθυνθώ και σκέφτηκα πως στέλνοντάς σας ένα μήνυμα, ίσως κάποια από εσάς

μπορεί να με βοηθήσει σε αυτό που ζω. Το όνομά μου είναι Χριστιάνα, είμαι 32 ετών και πριν από 18 μήνες έγινα για πρώτη φορά μανούλα. Απέκτησα έναν κούκλο γιο, που είναι η μόνη μου ευτυχία μέσα στο σπίτι. Και λέω “η μόνη” γιατί με τον σύζυγό μου νιώθω να μου συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Νιώθω πως με κάνει δυστυχισμένη… Αυτούς τους τελευταίους 18 μήνες με τον ερχομό του παιδιού, είναι σαν ο χρόνος να έχει παγώσει για μένα ενώ για εκείνον όχι. Με εκνευρίζει που παραμένει περιποιημένος όταν φεύγει για δουλειά, που συνεχίζει το γυμναστήριο του, βλέπει τους φίλους του ενώ εγώ έχω αλλάξει όλη μου τη ζωή. Δεν έχω καταφέρει να χάσω τα 14 κιλά της εγκυμοσύνης, νιώθω απεριποίητη αφού δεν προλαβαίνω να κάνω καν ρίζα, βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και στενοχωριέμαι κι εκείνος μου δυσκολεύει τη ζωή κάνοντας τη ζωή του. Δεν έχει αλλάξει ποτέ τον μικρό, δεν τον έχει ταΐσει ποτέ, δεν έχει ξυπνήσει ούτε μία φορά μαζί μου το βράδυ. Ώρες ώρες με βγάζει τόσο πολύ από τα ρούχα μου που θέλω να τον βρίσω και να του πω “Mαζί το έχουμε αυτό, δεν είναι μόνο δικό μου!”. Η σεξουαλική μας ζωή είναι πλέον ανύπαρκτη, παρά τις προσπάθειες που κάνει, γιατί με εκνευρίζει που αδιαφορεί. Δεν ξέρω τι να κάνω γιατί ακόμα κι αν του τα πω, δεν θα αλλάξει τίποτα…

Χριστιάνα μου,
το μήνυμά σου είναι γεμάτο θυμό. Δες μόνο πόσο συχνά χρησιμοποιείς τη φράση “με εκνευρίζει”! Είναι λογικό να είσαι θυμωμένη με αυτά που περιγράφεις ότι ζεις, αλλά δεν είμαι σίγουρη αν είσαι θυμωμένη με τον σωστό άνθρωπο. Δεν είναι ευθύνη του συζύγου σου, ότι παραμελείς τον εαυτό σου και δεν προσπαθείς να κάνεις το καλύτερο για σένα. Οι ορμόνες μας μετά από μία γέννα, το ξέρεις καλά ότι …κάνουν πάρτι. Σε άλλες από εμάς το πάρτι είχε μικρότερη διάρκεια, σε άλλες κράτησε περισσότερο. Κάποια στιγμή όμως το πάρτι τελείωσε και όλα μπήκαν σε μία τάξη. Σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζεται υπομονή! Και τα κιλά θα τα χάσεις όπως τα χάσαμε όλες, και χρόνο για να περιποιηθείς το μαλλί σου και τον εαυτό σου θα βρεις. Αρκεί να μην αφήνεις το χρόνο με τον άντρα σου να χάνεται. Μίλησε του! Εξήγησέ του σε μία ήρεμη στιγμή σου, όλα όσα σε ενοχλούν, εκείνα που δεν κάνει και σε θυμώνουν, ή εκείνα που κάνει και σε εκνευρίζουν. Όσο δεν του τα εξηγείς, θα βλέπει τη γυναίκα που αγαπά σε μία μόνιμη ένταση και δεν θα καταλαβαίνει το γιατί. Όσο δεν του μιλάς, θα βλέπει την μητέρα του γιου του να μην τον επιθυμεί κι ίσως να περιποιείται τον εαυτό του ή να συνεχίζει να γυμνάζεται γιατί προσπαθεί να σε ξανακερδίσει ερωτικά. Εξάλλου όπως γράφεις, εκείνος δεν άλλαξε καθόλου, εσύ άλλαξες. Προσπάθησε λοιπόν να σε ξαναβρείς! Ίσως ακόμα και η συμβουλευτική ή η βοήθεια ενός ειδικού, σου φανεί πολύτιμη και χρήσιμη αν νιώσεις ότι η απόσταση ανάμεσα σε σένα και το σύζυγό του, συνεχίζει να μεγαλώνει….

Σε φιλώ γλυκά, Δανάη!

Keywords
Τυχαία Θέματα