Φωτεινή Πετρογιάννη: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον μπαμπά της – «Πάσχει από άνοια»

Σε μια συγκινητική εξομολόγηση προέβη η Φωτεινή Πετρογιάννη στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό». Η γνωστή δημοσιογράφος με αφορμή τον θάνατο του Γιάννη Ιωαννίδη σε ηλικία 78 ετών, ο οποίος έπασχε από άνοια, αποκάλυψε πως και ο μπαμπάς της έχει το ίδιο πρόβλημα υγείας.

Η Φωτεινή Πετρογιάννη ανέφερε πως το καλοκαίρι ο μπαμπάς της συναντήθηκε με τους φίλους του και δεν μπορούσε να θυμηθεί όσα περιέγραφαν εκείνοι, ήρθε σε δύσκολη θέση γιατί πιεζόταν να θυμηθεί και δεν τα κατάφερνε, γεγονός που τον στενοχωρούσαι.

Η Φωτεινή Πετρογιάννη εξομολογείται ότι ο πατέρας της πάσχει από άνοια

«Να πω κάτι. Επειδή ο μπαμπάς μου πάσχει από άνοια και μάλιστα, πρόσφατα είχαμε αυτή τη συζήτηση στο σπίτι, ότι ήταν με τους φίλους του το καλοκαίρι, οι οποίοι προσπαθούσαν να θυμηθούν πράγματα μαζί του και πράγματα που έχουν ζήσει μαζί του.

Εκείνος δυσκολευόταν αρκετά να το κάνει, η μαμά μου τους έκανε νοήματα από δίπλα για να μην τον πιέζουν γιατί είναι δύσκολο και για τον ίδιο τον άνθρωπο. Φαντάζομαι μέσα σ’ αυτό το σκοτάδι που μπορεί να έχει στο μυαλό του, εκείνη την ώρα καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να θυμηθεί.

Πιστεύω πως το καταλαβαίνει και νιώθει άσχημα. Εγώ όταν βλέπω τον μπαμπά μου να προσπαθεί να ανακαλέσει πράγματα από το παρελθόν, καταλαβαίνω ότι κάπως δυσκολεύεται και στεναχωριέται γι’ αυτό. Αλλάζει το πρόσωπό του.

Είναι πάρα πολύ δύσκολο για τους ανθρώπους που έχουν άνοια και καταλαβαίνω και αυτούς που κάνουν λίγο πίσω και δεν έχουν τη ίδια κοινωνική ζωή που είχαν πριν, με τους φίλους τους», ανέφερε η Φωτεινή Πετρογιάννη στον αέρα του ANT1.

Διαβάστε ακόμα:

 Παύλος Σταματόπουλος για Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Στενοχωρήθηκα που νιώθει έτσι»

 Σίσσυ Χρηστίδου: Απαντά στον Αλεξάνδρου – «Δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο ούτε έστειλε μήνυμα»

 Βούρκωσε ο Αλέξης Κούγιας: «Περιμένω με αγωνία… Είναι άτιμο πράγμα ο καρκίνος»

Keywords
Τυχαία Θέματα