Viral Trend: Tα Prada γοβάκια που φοράνε αυτή τη στιγμή όλες οι fashionistas

O oίκος Prada ξέρει να δημιουργεί τάσεις και αυτό έχει καταφέρει και αυτή τη σεζόν με τα γοβάκια που έχει λανσάρει για το φθινόπωρο/Χειμώνα 2023/2024.

Στη λαμπερή δίνη της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου, όπου οι πιο κομψοί fashionistas του κόσμου συγκεντρώνονται για να παρακολουθήσουν εντυπωσιακές στιγμές στην πασαρέλα, υπάρχει ένα μυστικό it buy που κυκλοφορεί στην πιο ελίτ κατηγορία της βιομηχανίας της μόδας. Τα καλτ γοβάκια του οίκου Prada
έχουν τραβήξει την προσοχή μας και είναι σίγουρα ένα από τα πιο δυνατά trends της σεζόν.

Όπως όλα τα Prada κομμάτια, έτσι και αυτά τα παπούτσια κατασκευάζονται στην Ιταλία και διαθέτουν μια πολύ υψηλής ποιότητας μορφή δέρματος διακοσμημένη με αρχιτεκτονικό φιόγκο ή λουλούδι που μετατρέπει αυτά τα απλά γοβάκια σε έργο τέχνης.

Πολλές fashionistas τα έχουν προσθέσει ήδη στην παπουτσοθήκη τους και παρακάτω θα δεις μερικά street looks με αυτά τα γοβάκια αλλά και άλλα παρόμοια που μας έχουν εντυπωσιάσει.

#1. Συνδύασε τα γοβάκια σου με μία στενή μίντι φούστα και πουλοβεράκι για ένα everyday σικάτο look.

#2. Προτιμάς τις μίνι δημιουργίες; Συνόδευσε το μίνι σου με πουλόβερ και oversized blazer και ολοκληρώσε το outfit με Prada heels.

#3. H αδερφή της Chiara Ferragni, Valentina Ferragni, επιλέγει τα διάσημα Prada γοβάκια και τα φοράει με μίνι φλοράλ φούστα και ένα απλό μίνιμαλ πουλόβερ.

#4. Ένα σορτς Prada ταιριάζει απόλυτα με ένα oversized πουλόβερ και κόκκινα γοβάκια, όπως κάνει η fashionista της φωτογραφίας. Πρόσθεσε μερικά αξεσουάρ για μια ακόμη πινελιά χρώματος και είσαι έτοιμη.

Kαι αν αναρωτιέσαι ποια είναι η τιμή τους εδώ πρέπει να μοιραστούμε μαζί σου τα δυσάρεστα νέα καθώς κοστίζουν κάτι παραπάνω από 1000 ευρώ και μπορείς να τα βρεις σε 3 διαφορετικές αποχρώσεις.

© Edward Berthelot/ Christian Vierig /Getty Images/ Ideal Image

Διαβάστε περισσότερα:

H πασίγνωστη Tik Toker που μας έμαθε να ντυνόμαστε chic & simple! 

Τα φορέματα του Φθινοπώρου που δε θα θέλουμε να βγάλουμε από πάνω μας

Γιλέκο: Πώς θα το φορέσεις στην καθημερινότητά σου για να αναβαθμίσεις το στιλ σου; (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα