Παύλος Σταματόπουλος για Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Στενοχωρήθηκα που νιώθει έτσι»

Μία νέα κόντρα φαίνεται πως ξέσπασε στον χώρο της showbiz με πρωταγωνιστές τη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Δημήτρη Αλέξανδρου. Ο Παύλος Σταματόπουλος, που συνεργάστηκε την περσινή σεζόν και με τους δύο, τοποθετήθηκε μέσα από δηλώσεις στις κάμερες.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και κουμπάρος της Σίσσυς Χρηστίδου,

με την οποία συνεργάζονται τα τελευταία χρόνια, σχολίασε όσα δήλωσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για τη λήξη της συνεργασίας του με την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και εξομολογήθηκε πως στενοχωρήθηκε για όσα νιώθει.

Να θυμίσουμε πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου «κατακεραύνωσε» την παρουσιάστρια, υποστηρίζοντας πως είναι άφαντη και δεν απαντάει στις κλήσεις του, ενώ ενημερώθηκε τον Σεπτέμβρη ότι δεν θα είναι στην εκπομπή.

Λίγες ώρες αργότερα, η Σίσσυ Χρηστίδου διέψευσε την προσπάθεια επικοινωνίας από την πλευρά του, δηλώνοντας πως εκείνη τον πήρε τηλέφωνο και της το έκλεισε. Όσον αφορά στην απομάκρυνσή του από την εκπομπή, αυτή σχετίζεται με το μειωμένο budget.

Ο Παύλος Σταματόπουλος για τις δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Οι δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου ήταν έκπληξη. Δεν περιμέναμε ότι υπάρχει όλο αυτό το συναίσθημα από πίσω. Στεναχωρήθηκα που αισθάνεται έτσι περισσότερο. Την ρώτησα στη σύσκεψη αν έχει γίνει κάτι και μου είχε όχι, είναι κάτι που θα έκανε η διοίκηση της εταιρείας», ήταν τα λόγια του.

Διαβάστε ακόμα:

Μέλισσες: Συναρπαστικό πάρτι στον Λυκαβηττό για το closing της περιοδείας τους

Τόλης Παπαδημητρίου: «Πάρα πολλές φορές ερχόμασταν σε αντιπαράθεση με τον Μουτσινά»

Ντόρα Μπακογιάννη: Συγκινεί η ανάρτησή της για τον θάνατο του Γιάννη Ιωαννίδη -«Θα μας λείψεις πολύ»

Keywords
Τυχαία Θέματα