Φλορίντα Πετρουτσέλι: Δεν θα πιστέψεις πώς γιόρτασε τον έναν χρόνο γάμου (φωτό)

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι γιορτάζει έναν χρόνο έγγαμου βίου και όπως φαίνεται είναι τρισευτυχισμένη. Η ίδια έχει αποκτήσει με τον αγαπημένο της μια κόρη και δεν μπορεί να νιώσει λιγότερη χαρούμενη.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram μια φωτογραφία της που τη δείχνει να φοράει ένα t-shirt που γράφει πάνω: 1 χρόνο παντρεμένη.

Η ίδια σχολίασε

τη φωτογραφία της γράφοντας:

«Σε αγαπώ όταν επιμένεις πως έχεις δίκιο.Μου αρέσει που μετά από μια ολόκληρη μέρα μαζί σου, έχω ακόμα το άρωμα σου πάνω στα ρούχα μου. Σε αγαπώ όταν λες ότι ζεσταίνεσαι και έξω έχει παγωνιά.Λατρεύω την έκφραση στο πρόσωπο σου όταν λέω κάτι που σου φαίνεται τρελό και είμαι ευτυχισμένη που είσαι ο τελευταίος άνθρωπος που μιλάω το βράδυ πριν κοιμηθώ. Είσαι η καρδιά μου. Σε ευχαριστώ! #1YearMarried #love#family».

Η παρουσιάστρια είχε περιγράψει την ημέρα της γέννησης της κόρης της με τα πιο τρυφερά λόγια:

«Φτάσαμε το πρωί για να γεννήσω, γιατί τα νερά μου τα “έσπασαν” εκεί. Έμεινα 12 ώρες εκεί, γέννησα, ήμουν πάρα πολύ κουρασμένη και το βράδυ φυλάξαμε μια τούρτα, ανεβήκαμε στο δωμάτιο και έσβησε τα κεράκια ο Άρης. Ήταν πάρα πολύ συγκινητικό. Θα το θυμάμαι σαν φοβερή μέρα».

Η ίδια αποκάλυψε ότι η βάφτιση θα γίνει το καλοκαίρι και τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της ήταν μόλις 9! Φυσικά ακόμα δεν γνωρίζουμε ποιος θα είναι ο νονός ή η νονά της μικρής αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως αυτό το μωράκι έχει φέρει πολλή ευτυχία στο ζευγάρι που φαίνεται πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Διαβάστε ακόμα:Η Τζένη Θεωνά μας δείχνει το βρεφικό δωμάτιο του γιου της και είναι παραμυθένιο… (φωτό)-Θα πάθεις πλάκα!

Ο Δήμος Αναστασιάδης μας δείχνει την οικογένειά του και «ρίχνει» το instagram-Μια πολύ όμορφη οικογένεια που δεν χορταίνουμε να βλέπουμε

Η Ευρυδίκη ξεκίνησε της ετοιμασίες για τον γάμο της-Δες την πρώτη φωτογραφία! (φωτό)-Πότε θα γίνει ο γάμος;

Keywords
Τυχαία Θέματα