Το κραγιόν της Lily Collins έριξε το Instagram -Ναι, οι dark τόνοι δεν έχουν εποχή!

Για την Lily Collins θα μιλάμε και θα γράφουμε διαρκώς. Κάθε της εμφάνιση γίνεται θέμα συζήτησης αφού είναι πλέον και επίσημα fashion και beauty icon. Το winged eyeliner, οι υπέροχες σκιές στα μάτια της αλλά και η επιδερμίδα σαν πορσελάνη μας αφήνουν κάθε φορά άφωνες.

Μεταμορφώνετε σε πριγκίπισσα, disco queen αλλά και φιγούρα των 50’s, με ιδιαίτερη ευκολία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lily Collins (@lilyjcollins) στις 8 Απρ, 2019 στις 8:07 μμ PDT

Τα make up looks στο κόκκινο χαλί και τις πρεμιέρες είναι όλες τους υπέροχες και τις υποστηρίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πίσω από τα συγκλονιστικά make up looks της, κρύβεται ο Vincent Oquendo. Ταλαντούχος make up artist που εργάζεται και ζει στη Νέα Υόρκη και έχει βρει στο πρόσωπο της Collins τη μούσα του όπως ο ίδιος δηλώνει.

Οι icy σκιές στα μάτια είναι η αδυναμία της καθώς και οι φωτεινές αποχρώσεις στα χείλη. Τονίζει τα ζυγωματικά της ακριβώς όσο χρειάζεται και υιοθετεί συχνά το μονοχρωματικό make up look αφού ακολουθεί πιστά τις τάσεις. Τα φρύδια της είναι πάντα περιποιημένα και φυσικά έχουν τέλειο, φυσικό σχήμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lily Collins (@lilyjcollins) στις 8 Φεβ, 2019 στις 10:29 πμ PST

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι είναι ambassador γνωστού beauty brand. Το πρόσωπο της είναι ιδανικό και γράφει υπέροχα στην κάμερα.

Το τελευταίο της look όμως έριξε το Instagram. Και πρέπει να σταθούμε σ’ αυτό για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι ήταν ότι πιο εντυπωσιακό έχει κάνει η Collins μέχρι τώρα. Και ο δεύτερος είναι το χρώμα στα χείλη της. Υιοθέτησε το vampy look που έχουμε συνδέσει με το χειμώνα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lily Collins (@lilyjcollins) στις 10 Απρ, 2019 στις 5:21 μμ PDT

Η star όμως αποδεικνύει ότι δεν υπάρχουν ανοιξιάτικες ή χειμωνιάτικες αποχρώσεις. Σκοπός είναι να ταιριάζουν με το γενικότερο look και να συνδυάζονται σωστά με το υπόλοιπο μακιγιάζ. Ο Oquendo συνδύασε αριστουργηματικά το μοβ-μαύρο κραγιόν με τη ροζ glossy σκιά στα μάτια, την ίδια ακριβώς απόχρωση στα ζυγωματικά και τις τεράστιες βλεφαρίδες. Φυσικά το make up look ταίριαξε απόλυτα με τις τέλειες μπούκλες και τη χωρίστρα στη μέση.

Lily από σήμερα είσαι και δική μας μούσα!

Διαβάστε ακόμη:

Αν θέλετε υπέροχες μπούκλες σε λίγα λεπτά θα χρειαστείτε ένα πλαστικό μπουκάλι και το σεσουάρ σας

Ανακαλύψτε τη δύναμη της βιταμίνης C και λάμψτε ολόκληρη!

Keywords
Τυχαία Θέματα