Αυτές είναι οι 5 τάσεις που ακολουθούν πιστά αυτή τη σεζόν οι γυναίκες της Νέας Υόρκης!

Oι Νεοϋορκέζες είναι γυναίκες με πολύ γούστο και άποψη για τη μόδα. Έτσι, το να κοιτάμε το τι φοράνε είναι μια σωστή τακτική που μπορεί να μας εμπνεύσει σημαντικά ώστε να αλλάξουμε και να ανανεώσουμε και το δικό μας στιλ.

O συνδυασμός πουλόβερ-φούστας
Οι γυναίκες στη Νέα Υόρκη φοράνε πολύ συχνά φούστες συνδυασμένες με πουλοβεράκια. Μάλιστα συνηθίζουν να βάζουν το πουλόβερ τους από μέσα μόνο από μπροστά ή το αφήνουν απ’έξω όταν το συνδυάζουν με πιο μίνι φούστες.

Τα εκκεντρικά καλσόν
Πριν λίγα χρόνια

οι γυναίκες στη Νέα Υόρκη δεν φορούσαν για κανέναν λόγο καλσόν και ακόμα και τον χειμώνα προτιμούσαν να αφήνουν γυμνά τα πόδια τους. Φέτος τα καλσόν γίνονται trend σε όλο τον κόσμο και μάλιστα στη Νέα Υόρκη τολμούν ακόμα και τα πιο περίεργα σχέδια.

Οι bold αποχρώσεις
Στη Νέα Υόρκη οι fashionistas λατρεύουν να συνδυάζουν bold αποχρώσεις μεταξύ τους και να δημιουργούν τους πιο ανατρεπτικούς χρωματικούς συνδυασμούς.

Τα ιδιαίτερα blazers
Τα blazers είναι από τα πιο δημοφιλή πανωφόρια της άνοιξης και στη Νέα Υόρκη οι γυναίκες προτιμούν τα πιο ιδιαίτερα σχέδια που δίνουν μια έξτρα πινελιά styling στην εικόνα τους. Μάλιστα πολλές γυναίκες επιλέγουν να τα φοράνε σκέτα μόνο με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες μπότες και τίποτα άλλο!

Tα mules
Αν μπορούσαν να διαλέξουν ένα μόνο ζευγάρι παπούτσια τότε οι γυναίκες στη Νέα Υόρκη θα επέλεγαν τα mules. Τα φοράνε με διάφορους τρόπους και τους αρέσει να τα υιοθετούν από το πρωί ως το βράδυ. Ήταν άλλωστε και τα αγαπημένα παπούτσια της Carrie Bradshaw!

Διαβάστε ακόμα: Δεν ξέρεις τι να φορέσεις; Δες σε ΑΥΤΟ το βίντεο υπέροχες ανοιξιάτικες ιδέες για καθημερινό casual στυλ

H πασίγνωστη fashion blogger Negin Mirsalehi μας δείχνει 3 καθημερινά looks που μπορείς να υιοθετήσεις κι εσύ

Οι 9 top τάσεις στις τσάντες της Άνοιξης που έχουν «ρίξει» το ίντερνετ και σου δείχνουμε πού να τις αγοράσεις!

Keywords
Τυχαία Θέματα