Η Εmma Roberts έκανε την πιο δραματική αλλαγή στα μαλλιά της μέσα στο Καλοκαίρι

Το καλοκαίρι συνήθως όλες οι κοινές θνητές αλλά και οι celebrities αποφασίζουν να ανοίξουν το χρώμα στα μαλλιά τους αφού ταιριάζει με τη διάθεση τους. Παράλληλα είναι ωραίο ότι ξανοίγουν ακόμη περισσότερο από τον ήλιο και τη θάλασσα. Πολύ σκούρες αποχρώσεις δεν επιλέγει σχεδόν καμία γυναίκα εκτός από την Emma Roberts. Ναι η διάσημη ηθοποιός αποφάσισε να κάνει μια δραματική αλλαγή στα μαλλιά της στα μέσα του καλοκαιριού

και από ξανθιά να γίνει καστανή και μάλιστα σκούρα.

Η αλήθεια είναι ότι πολύ της ταιριάζει το νέο της look. Ο φωτογραφικός φακός την έπιασε έξω ακριβώς από το διάσημο κομμωτήριο Nine Zero One στο West Holywood το οποίο είναι αγαπημένο πολλών stars.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vanessa (@emdailyroberts) στις 8 Ιούλ, 2019 στις 5:12 μμ PDT

Η Emma Roberts το τελευταίο καιρό τα έχει βάλει με τα μαλλιά της και δεν τα αφήνει σε ησυχία. Τα κόβει, τα βάφει και μετά τα επαναφέρει στην προηγούμενη κατάσταση. Πριν από λόγους μήνες απέκτησε ένα ωραιότατο κοντό  bob το οποίο αρχικά έβαψε ροζ και στη συνέχεια καστανό και “sunrise blonde”. Και όλα αυτά μέσα σε μερικούς μήνες μόνο. Μην αναφερθούμε στα looks που έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια γιατί είναι πολλά και θα χρειαστούμε ένα ακόμη post.

Αυτό σημαίνει ότι δεν προκάλεσε έκπληξη στους θαυμαστές της και στους κοντινούς της μιας και γνωρίζουν ότι αγαπάει πολύ τις μεγάλες και δραματικές αλλαγές. Αυτός είναι και ο λόγος που θεώρησαν απόλυτα φυσιολογικό να μπει στο Nine Zero One Salon ξανθιά και να βγει μετά από μερικές ώρες καστανή.  H απόχρωση της σοκολάτας που επέλεξε είναι μεγάλη τάση άλλωστε το επόμενο φθινόπωρο αν και δεν είμαστε σίγουρες ότι θα κρατήσει το συγκεκριμένο χρώμα μέχρι τότε.  Επίσης ταιριάζει απόλυτα στο μήκος και το style. Απ’ ότι είδαμε έκοψε τα μαλλιά της μερικά εκατοστά και επέλεξε ανάλαφρες μπούκλες.

Η ίδια δεν έχει ποστάρει ακόμη το νέο της look στον προσωπικό της λογαριασμό στο Intagram φρόντισαν όμως να το κάνουν όσοι την είδαν με το νέο τους look καθώς επίσης και οι hairstylists του διάσημου κομμωτηρίου.

Διαβάστε ακόμη:

Τα ανάλαφρα φον ντε τεν που αφήνουν την επιδερμίδα να αναπνεύσει ακόμη και στις πιο υψηλές θερμοκρασίες

Η Michelle Obama έκανε την ωραιότερη beauty εμφάνιση ever αποδεικνύοντας ότι ξέρει τις τάσεις της σεζόν

Keywords
Τυχαία Θέματα