Αντίνοος Αλμπάνης: Το πρόβλημα υγείας και η αποκάλυψη για τις χημειοθεραπείες

Με μια δημοσίευση μέσω InstaStory ο Αντίνοος Αλμπάνης αποκάλυψε πως το τελευταίο διάστημα κάνει χημειοθεραπείες. Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, μια εικόνα στην οποία γράφει: “Exhausted: sure, bones hurt: duh, lost flavor: hell yeah, but i am a chemo ninja/Ταλαιπωρημένος: Ασφαλώς. Πόνος στα κόκαλα: Ναι. Απώλεια γεύσης: ω ναι. Αλλά είμαι νίντζα της χημειοθεραπείας”.

Παρόλα

αυτά, ο ηθοποιός δεν αποκάλυψε περισσότερα για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία του. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του usay.gr, ο Αντίνοος Αλμπάνης έχει υποβληθεί σε έναν κύκλο χημειοθεραπειών, προκειμένου να αντιμετωπίσει μία κακοήθεια που του διαγνώστηκε πρόσφατα.

Μάλιστα, στο εν λόγω site, αναφέρεται χαρακτηριστικα: “Αυτός ήταν ο λόγος που ξύρισε το κεφάλι του ο αγαπημένος ηθοποιός -μιας και οι χημειοθεραπείες του προκάλεσαν την απώλεια των μαλλιών του- και επουδενί δεν είχε να κάνει η νέα του εμφάνιση με κάποιο ρόλο όπως αρχικά γράφτηκε σε sites.

Αυτό που γνωρίζουν άνθρωποι που συνεργάζονται μαζί του αυτήν την περίοδο, είναι πως όλα βαίνουν καλώς με την υγεία του και όπως όλα δείχνουν πρόκειται για μία περιπέτεια που σύντομα ηθοποιός θα αφήσει πίσω του”.

Δείτε τη δημοσίευση του ηθοποιού:

Διαβάστε ακόμη:

Ελένη Προκοπίου: Πώς είναι σήμερα η καλλονή του ελληνικού κινηματογράφου; 

Heidi Klum: Παντρεμένη κρυφά εδώ και μήνες με τον αγαπημένο της Tom Kaulitz!

Ο Γιώργος Καπουτζίδης συναντά ξανά τη Θεοπούλα και… κάνουν θραύση!

Keywords
Τυχαία Θέματα