Φιλαρέτη Κομνηνού: Μιλά πρώτη φορά για τον γάμο του γιου της, Γιώργου Παπαγεωργίου, με τη Δανάη Μιχαλάκη

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Φιλαρέτη Κομνηνού στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό. Η ταλαντούχα ηθοποιός αναφέρθηκε στα επαγγελματικά σχέδιά της, την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική ενώ μίλησε και για τον πολυσυζητημένο γάμο του γιου της, Γιώργου Παπαγεωργίου με την Δανάη Μιχαλάκη.

Η Φιλαρέτη Κομνηνού δεν έκρυψε τη συγκίνησή της για τον γάμο του γιου της, λέγοντας: «Είναι πολύ χαρούμενο και ευτυχισμένο το αγόρι μου μαζί με την Δανάη. Είναι πολύ όμορφο ζευγάρι. Ήταν πολύ όμορφη η τελετή. Δεν έκαναν θρησκευτικό γάμο, ήρθαν όλοι οι φίλοι τους, η μπάντα του τραγουδούσε και το βράδυ έγινε ένα πάρτι σε μια αμμουδιά. Δεν ήταν ένας συνηθισμένος γάμος και το παλικάρι μου έλαμπε από χαρά και ευτυχία. Και η μαμά μαζί και η γιαγιά του που τον λατρεύει».

Αναμφισβήτητα, ο γάμος του Γιώργου Παπαγεωργίου και της Δανάης Μιχαλάκη αποτέλεσε τον γάμο του καλοκαιριού. Οι δυο τους μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των Μέσων, αφού πολλές ήταν οι υποψήφιες ημερομηνίες που είδαν το φως της δημοσιότητας. Μιλώντας γι’ αυτό το μπέρδεμα, η Φιλαρέτη Κομνηνού δήλωσε:

«Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί έγινε τόσο μεγάλο θέμα αυτός ο γάμος. Έγινε και μια παρεξήγηση για κάποιες ημερομηνίες που δόθηκαν λάθος, ενώ εγώ ήμουν στο γύρισμα και έκανα τον γάμο με τον τηλεοπτικό μου γιο, τον Πάνο Βλάχο, και ξαφνικά μαθαίνω ότι παντρεύεται ο γιος μου. Είχε πραγματικά πλάκα αυτό. Δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο πήρε τέτοιες διαστάσεις. Αυτά τα ξέρετε εσείς οι δημοσιογράφοι».

Δείτε στο βίντεο όλα είπε η Φιλαρέτη Κομνηνού:

Διαβάστε ακόμα:

Μοντέλο με κοκαΐνη: Κατέρρευσε στη φυλακή η 29χρονη – Οι δηλώσεις της μητέρας της

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αποκάλυψε κατά λάθος στον Νίκο Μουτσινά το ταίρι του στο «J2us»

Μαρία Ηλιάκη: Η απόφαση να επιστρέψουν στην Ελλάδα με τον Στέλιο Μανουσάκη και η δύσκολη εγκυμοσύνη

Keywords
Τυχαία Θέματα