Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αποκάλυψε κατά λάθος στον Νίκο Μουτσινά το ταίρι του στο «J2us»

Στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, εκπλήσσοντας τον Νίκο Μουτσινά. Το γνωστό μοντέλο πρόκειται αυτή τη σεζόν να δοκιμάσει τις ικανότητές του στο τραγούδι, συμμετέχοντας στο ανανεωμένο Just the 2 of us, που θα προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

O παρουσιαστής του ΣΚΑΪ, λοιπόν, δεν θα γινόταν να μην τον ρωτήσει για την απόφασή του να συμμετάσχει στο show. Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους αποκάλυψε και το όνομα της τραγουδίστριας

που θα βρίσκεται στο πλευρό του. «Θα είμαι στο Just the 2 of us. Θα το αντέξετε; Θα τραγουδάω με την Κέλλυ Κελεκίδου», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, προδίδοντας το ταίρι του.

Όσον αφορά στις πρόβες, γιατί η πρεμιέρα πλησιάζει, το γνωστό μοντέλο δήλωσε: «Κάνω συνέχεια προετοιμασία για το τραγούδι, προσπαθώ… Μου το αναγνωρίζω ότι έχω θάρρος για να κάνω αυτό το πράγμα. Πάμε για το κέφι αλλά και για τον φιλανθρωπικό σκοπό».

Παράλληλα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου επιβεβαίωσε ότι στο Just the 2 of us θα βρίσκεται και η σύντροφός του, Ιωάννα Τούνη, δηλώνοντας, μάλιστα, ότι έχει πολύ ωραία φωνή και θα πάει πολύ καλά.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Μενεγάκη: Το τρυφερό σχόλιο για την πεθερά της στον αέρα της εκπομπής!

Χριστίνα Βραχάλη -Η εξομολόγηση για την αδελφή της, Ελεάνα και την σκλήρυνση κατά πλάκας: «Τα πρώτα χρόνια ήταν πολύ σκληρά»

Μπέττυ Νικολέση: Καταγγέλλει πασίγνωστο πρωταγωνιστή για σεξουαλική παρενόχληση

Keywords
Τυχαία Θέματα