Μαρία Ηλιάκη: Η απόφαση να επιστρέψουν στην Ελλάδα με τον Στέλιο Μανουσάκη και η δύσκολη εγκυμοσύνη

Την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα έδωσε η Μαρία Ηλιάκη στην Ελένη Μενεγάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια, η οποία φέτος θα βρίσκεται στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου στην εκπομπή «Τι λες τώρα» του Mega, αναφέρθηκε στην απόφαση που πήραν με τον Στέλιο Μανουσάκη να γυρίσουν στη

χώρα μας ενώ περιέγραψε τους δύσκολους μήνες που πέρασε στην εγκυμοσύνη.

Όπως εξομολογήθηκε, τους πρώτους τέσσερις μήνες βρισκόταν μόνη της στην Αθήνα, γιατί δεν της επιτρεπόταν να ταξιδέψει στην Ελβετία, όμως στη συνέχεια βρέθηκε στο πλευρό του αγαπημένου της.

«Το συζητούσαμε να γυρίσουμε στην Ελλάδα. Δεν είναι για πολύ αυτές οι χώρες. Εμείς λέγαμε με τον Στέλιο ότι θα κατηφορίσουμε στην Ελλάδα κάποια στιγμή, γιατί δεν μας σήκωνε πολύ το κλίμα εκεί. Και έγινε! Πολύ η εγκυμοσύνη ήταν… Εγώ την κατάλαβα, εννέα μήνες τον εμετό που έκανα δεν τον έχει κάνει άλλη. Από το πρωί μέχρι το βράδυ, είχαμε και lockdown και δεν μπορούσα να το πω σε άνθρωπο ούτε να με βοηθήσει ο άνθρωπος. Στους πρώτους τέσσερις μήνες ήμουν Ελλάδα μόνη μου, επειδή δεν μπορούσα να ταξιδέψω, ήταν hardcoreοι τέσσερις πρώτοι μήνες.

Ήμουν πολύ cool στην εγκυμοσύνη, είχα άγνοια κινδύνου. Ο Στέλιος μου έλεγε ότι δεν έχει δει ξανά τέτοια αναισθησία σε έγκυο. Τόσο cool που στον πρώτο υπέρηχο, κοίταζα σαν χαμένη την οθόνη. Ο Στέλιος απόρησε μαζί μου! Με σκούντησε και μου είπε αυτό είναι το παιδί μας. Έπαιρνα τηλέφωνο τις φίλες μου και τις ρωτούσα αν θα το αγαπάω.

Δεν αισθανόμουν αυτά που έχω ακούσει από άλλες μητέρες. Ήμουν πολύ ταλαιπωρημένη από τους πονοκεφάλους και τους εμετούς. Δεν είχα χρόνο να νιώσω αυτά τα ωραία που χαιδεύεις την κοιλιά… Όλα τα σύνδρομα που σε πιάνουν στην εγκυμοσύνη τα έπαθα. Μόλις γεννήθηκε η κόρη μας και το κράτησα στην αγκαλιά μου, συνειδητοποίησα ότι έγινα μαμά και έβαλα τα κλάματα», είπε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Ηλιάκη.

Δείτε στο βίντεο όλα είπε η Μαρία Ηλιάκη στην Ελένη Μενεγάκη:

Διαβάστε ακόμα:

Πρω1νό -Rouk Zouk: Πρώτες σε τηλεθέαση οι δυο εκπομπές -Δείτε τα νούμερα που σημείωσαν!

Μπέττυ Νικολέση: Καταγγέλλει πασίγνωστο πρωταγωνιστή για σεξουαλική παρενόχληση

Μαντώ Γαστεράτου: Αποκαλύπτει για την απομάκρυνσή της από το MEGA STAR και την Κόνι Μεταξά που παίρνει τη θέση της

Keywords
Τυχαία Θέματα