6 looks που μπορείς να υιοθετήσεις για να είσαι στιλάτη ακόμα και στο…πολύ κρύο

Όσο πλησιάζουμε προς τα Χριστούγεννα τόσο περισσότερο νιώθουμε πως οι θερμοκρασίες πέφτουν και ο καιρός κρυώνει. Αν θέλεις να διατηρήσεις το στιλ σου τότε παρακάτω θα βρεις μερικές ιδέες που μπορείς να αντιγράψεις με ρούχα που ήδη έχεις στην ντουλάπα σου.

Μαύρο σορτς + ζιβάγκο + λευκές μπότες

Η Taylor

Hage συνδυάζει το μαύρο σορτσάκι της με καλσόν και μαύρο ζιβάγκο και ολοκληρώνει το look με μαύρο παλτό και μπότες. Αν δεν έχεις λευκές μπότες μπορείς απλά να υιοθετήσεις το look με ένα ζευγάρι μαύρες μπότες.

Μπεζ κοστούμι + πουκάμισο + τσάντα με αλυσίδα

Το κοστούμι αποτελεί πάντα ωραία ιδέα και μπορείς αν το φορέσεις μέσα από το ζεστό και cozy παλτό σου. Ολοκλήρωσε το look με μια τσάντα με αλυσίδα και είσαι έτοιμη.

Μαύρο κολάν + φούτερ + puffer jacket

Ναι! Τα puffer jackets τα αγαπάμε πολύ και φέτος τον χειμώνα και η Taylor επιλέγει το δικό της στην πιο δημοφιλή απόχρωση της σεζόν που δεν είναι άλλη από το πράσινο.

Φούστα + ζιβάγκο + πουλόβερ + μπότες

Για τις μέρες που θέλεις να φορέσεις φούστα συνδύασέ την με καλσόν και ψηλές μπότες και ολοκλήρωσε το look με το σωστό layering συνδυάζοντας το πουλόβερ σου με ένα ζιβάγκο από μέσα.

Σορτς + πουκάμισο + δερμάτινο παλτό

Η Taylor Hage μας δείχνει έναν ακόμα κομψό συνδυασμό και συγκεκριμένα φοράει το σορτς της με λευκό πουκάμισο και ένα δερμάτινο παλτό που ταιριάζει τέλεια με το black & white look της.

Δερμάτινη φούστα + πουκάμισο + γιλέκο + loafers

Τα layers είναι απαραίτητα όταν θέλεις να δημιουργήσεις ένα ζεστό και στιλάτο look. Συνδύασε τη δερμάτινη φούστα σου με πουκάμισο, γιλέκο και παλτό και ολοκλήρωσε το outfit με κάλτσες και loafers. Πρόσθεσε αξεσουάρ και είσαι έτοιμη!

Διαβάστε περισσότερα:

Shopping Guide: 7 παλτό των Zara που έχουμε λατρέψει αυτόν τον μήνα! (VIDEO)

H Rocky Barnes μας δίνει ιδέες για τα πιο ωραία γιορτινά looks

Τα πιο fancy καλσόν για party mood στις γιορτές!

Keywords
Τυχαία Θέματα