Κάτια Δανδουλάκη: «Πέρασα μεγάλη κρίση κατάθλιψης και ζήτησα βοήθεια ψυχιάτρου»

Την Κάτια Δανδουλάκη συνάντησαν οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και εκείνη μίλησε για την κατάθλιψη που βίωσε, παραδέχτηκε ότι της αρέσει πάντα να περιποιείται τον εαυτό της ενώ αναφέρθηκε και στα επαγγελματικά της.

Για τη μεγάλη κρίση κατάθλιψης που πέρασε: «Όταν ήμουν σε μια μεγάλη κρίση κατάθλιψης που εκεί δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω, ζήτησα ιατρική βοήθεια, ψυχιάτρου, αλλά και αυτογνωσίας. Κι έτσι, συγχρόνως με τα δύο, μπόρεσα να βγω από το σκοτεινό τούνελ που είχα μπει. Χρειαζόμουν και βοήθεια φαρμάκου και συγχρόνως βοήθεια για να μπω μέσα στην ψυχή μου».

Για

την επιθυμία της να είναι κοκέτα: «Ασχολούμαι πάρα πολύ με την εξωτερική μου εμφάνιση γιατί είναι και η δουλειά μου αυτή. Από μικρή ήμουν πολύ κοκέτα. Δεν είμαι καθόλου ωραιοπαθής, αλλά μου αρέσει πάντα να είμαι περιποιημένη, ακόμα και μέχρι το περίπτερο να πάω. Αυτό το είχα από πολύ μικρή. Για τις καθημερινές μου συνήθειες θα περιποιηθεί πάντα τον εαυτό μου».

Για τα επαγγελματικά σχέδιά της: «Πάντα καταφέρνω με έναν περίεργο τρόπο να ανοίγω δουλειές για τον εαυτό μου. Έτσι, έχω βάλει πολλά σχέδια μπροστά και τηλεοπτικά και θεατρικά. Δεν θα με δείτε κάπου άμεσα. Περιμένω να τελειώσουμε με την υπόθεση κορονοϊού».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Κώστας Μαρτάκης: Αποκαλύπτει γιατί αρνήθηκε να συνεργαστεί με την Ιωάννα Μαλέσκου

 Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η νέα φωτογραφία στην αγκαλιά της Ιωάννας Τούνη και το τρυφερό μήνυμα αγάπης

 Συγκινεί ο Θανάσης Βισκαδουράκης: «Ο Θάνος Ασκητής μου είπε κάτι που με σημάδεψε»

Keywords
Τυχαία Θέματα