Φαίη: Το περιστατικό με τις χελώνες και η αντίδραση των παιδιών της!

Ένα περιστατικό που την ανησύχησε πολύ, περιέγραψε η Φαίη μέσα από το «Πρω1νο» το πρωί της Πέμπτης. Συγκεκριμένα, εξιστόρησε την περιπέτεια που είχε με τα δύο χελωνάκια, το δώρο της Υβόννη Μπόσνιακ στα δύο αγόρια της.

«Έχουμε στο σπίτι δύο χελωνάκια τα οποία μας τα έκανε δώρο η Υβόννη Μπόσνιακ. Είναι ο Μπάντι και η Λίλη, τα οποία έχουν μεγαλώσει

μέσα σε μία γλάστρα. Προχθές λοιπόν, ήταν τα παιδιά μέσα στην μπανιέρα και έπαιζαν. Έτσι εγώ βγήκα έξω για να δω τι κάνουν τα χελωνάκια. Εν τω μεταξύ, όταν ακουμπάς τα χελωνάκια βάζουν τα χεράκια και το κεφάλι μέσα στο καβούκι τους. Ακουμπάω εγώ τον Μπάντι και αυτός δεν κουνήθηκε. Λέω ”αμάν…”. Σε κάποια φάση βλέπω τα ποδαράκια του να είναι όλα έξω και να μην κουνιέται. Και αρχίζω εγώ να ανησυχώ και να φωνάζω ”Πέθανε ο Μπάντι, πέθανε ο Μπάντι…”. Το ακούνε τα παιδιά και βγαίνουν με τις πετσέτες να δουν τι έγινε. Εγώ συνέχισα να ουρλιάζω και να σπρώχνω και τα παιδιά… Τελικά πήραμε νερά και τα ρίξαμε πάνω τους. Σε δέκα λεπτά ο Μπάντι έγινε καλά» είπε η Φαίη για το περιστατικό.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Στέλιος Κρητικός «Υπήρχαν κάποιοι που έπαιρναν περισσότερα χρήματα από εμένα στο Survivor»

Keywords
Τυχαία Θέματα