Οι νέες ταινίες της εβδομάδας…

JURASSIC WORLD: ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΕΠΕΣΕ
Παραγωγή: ΗΠΑ – Ισπανία Σκηνοθεσία: Χουάν Αντόνιο Μπαγιόνα
Πρωταγωνιστούν: Κρις Πρατ, Τζεφ Γκόλντμπλαμ, Τόμπι Τζόουνς, Τεντ ΛιβάινΌταν το ανενεργό ηφαίστειο του νησιού Νούμπλαρ αρχίζει να ξυπνά, ο Όουεν και η Κλερ ηγούνται μιας προσπάθειας να διασώσουν τους εναπομείναντες δεινοσαύρους από το επερχόμενο καταστροφικό συμβάν. Ο Όουεν θέλει να βρει την Μπλε, την επικεφαλής ράπτορα, που

ακόμα αγνοείται στην άγρια φύση, και η Κλερ έχοντας αποκτήσει σεβασμό για αυτά τα πλάσματα, βάζει σκοπό της ζωής της να τα σώσει. Φτάνοντας στο νησί κι ενώ η λάβα αρχίζει να ξεχύνεται, η σταυροφορία διάσωσης αποκαλύπτεται πως συνιστά μια συνωμοσία που απειλεί να οδηγήσει τον πλανήτη μας πίσω στους προϊστορικούς χρόνους.

ΜΕ ΑΓΑΠΗ, ΣΑΪΜΟΝ
Παραγωγή: Αμερικανική Σκηνοθεσία: Γκρεγκ Μπέρλαντι
Πρωταγωνιστούν: Τζος Ντουχάμελ, Τζένιφερ Γκάρνερ, Λόγκαν Μίλερ, Τόνι Χέιλ, Νικ Ρόμπινσον

Όλοι αξίζουν μια μεγάλη ιστορία αγάπης. Για τον 17χρονο Σάιμον Σπάιερ όμως τα πράγματα είναι λίγο περισσότερο πολύπλοκα: Ακόμα δεν έχει πει στους γονείς ή στους φίλους του πως είναι ομοφυλόφιλος και δεν έχει ιδέα για την πραγματική ταυτότητα του ανώνυμου συμμαθητή του που έχει ερωτευτεί μέσω διαδικτύου. Η προσπάθεια να λύσει αμφότερα τα προβλήματα αποβαίνει αστεία, τρομακτική και του αλλάζει μια για πάντα τη ζωή.

ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ
Παραγωγή: Αμερικανική Σκηνοθεσία: Πολ Σρέιντερ
Πρωταγωνιστούν: Αμάντα Σέιφριντ, Ίθαν Χοκ, Σεντρίκ, Μάικλ Γκαστόν, Βαν Χάνσις

Ένας πρώην στρατιωτικός ιερέας έχει καταρρεύσει από την θλίψη για το θάνατο του γιού του. Η Μαρία είναι μέλος της εκκλησίας του, της οποίας ο σύζυγος, ένας ριζοσπάστης οικολόγος, αυτοκτόνησε, βαζόντας τον μηχανισμό της πλοκής σε κίνηση.

ΒΑΣΙΚΟΣ ΥΠΟΠΤΟΣ
Παραγωγή: Ιρλανδία – Σουηδία – ΗΠΑ Σκηνοθεσία: Σάιμον Κάιζερ
Πρωταγωνιστούν: Πιρς Μπρόσναν, Οντέγια Ρας, Γκάι Πιρς, Μίνι Ντράιβερ, Κλαρκ Γκρεγκ

Ο Evan είναι ένας αξιοπρεπής οικογενειάρχης και ευυπόληπτος καθηγητής κολεγίου, με τη γοητεία του να έχουν κάνει τα μαθήματα φιλοσοφίας του, ιδιαίτερα δημοφιλή στις φοιτήτριες. Όταν μια φοιτήτρια εξαφανίζεται, οι κρυφές παρασπονδίες του βγαίνουν στη φόρα, με τον ντετέκτιβ Malloy να τον βάζει στη κορυφή της λίστας των υπόπτων.

ΚΟΡΙΤΣΙ ΓΙΑ ΦΙΛΗΜΑ
Παραγωγή: Κίνα – ΗΠΑ Σκηνοθεσία: Αμπι Κον, Μαρκ Σίλβερσταϊν
Πρωταγωνιστούν: Εϊμι Σούμερ, Βανέσα Γουίλιαμς, Εμιλι Ρατακόφσκι, Τομ Χόπερ

Η Ρενέ γνωρίζει πολύ καλά πως είναι να έχεις μια μέση εμφάνιση στη Νέα Υόρκη, την πόλη των γενετικά και οικονομικά ευλογημένων! Yστερα από ένα ατύχημα στο γυμναστήριο ξυπνάει στα αποδυτήρια και συνειδητοποιεί ότι κάτι έχει συμβεί: τα πόδια της δείχνουν πιο γυμνασμένα από ποτέ, τα μαλλιά της είναι μεταξένια και το πρόσωπό της λαμπερό. Είναι εκθαμβωτική. Μόνο που για όλους τους άλλους…παραμένει ακριβώς η ίδια. Αν και η εμφάνιση της δεν έχει αλλάξει καθόλου, η ανεβασμένη της αυτοπεποίθηση την βοηθάει να εξελιχθεί επαγγελματικά στην εταιρία καλλυντικών που εργάζεται, να βρει έναν όμορφο φίλο και να είναι συνεχώς καλεσμένη στα πιο περιζήτητα πάρτι. Κάποια στιγμή όμως η αυτοπεποίθηση της ξεπερνάει τα όρια σε σημείο που να συμπεριφέρεται απαξιωτικά σε αυτούς που δεν είναι προικισμένοι από την φύση τους, όπως ακριβώς έκαναν κάποτε οι άλλοι σε αυτήν.

ΓΚΟΝΤΑΡ, ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ
Παραγωγή: ΓαλλίαΜιανμάρ – Ιταλία Σκηνοθεσία: Μισέλ Χαζαναβίσιους
Πρωταγωνιστούν: Λουί Γκαρέλ, Στέισι Μάρτιν, Μπερενίς Μπεζό

Παρίσι 1967. Ο Ζαν-Λικ Γκοντάρ, ο πιο διάσημος κινηματογραφιστής της γενιάς του γυρίζει το «La Chinoise» με τη γυναίκα που αγαπά, την 20 χρόνια μικρότερη του Αν Βιαζέμσκι. Ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι καθώς είναι, παντρεύονται. Αλλά οι κακές κριτικές που παίρνει η ταινία οδηγούν τον δημιουργό στην ενδοσκόπηση. Ο Μάης του ΄68 θα εντείνει τη διεργασία και η κρίση που περνάει ο Jean-Luc θα τον αλλάξει σε βάθος. Από διάσημος σκηνοθέτης θα μετατραπεί σε μαοϊστή περιθωριακό καλλιτέχνη, εξίσου παρεξηγημένο όσο και ακατανόητο.

ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΓΑΛΑΖΙΟ
Παραγωγή: Γερμανία – ΗΠΑΓαλλία – Ισπανία Σκηνοθεσία: Βιμ Βέντερς
Πρωταγωνιστούν: Αλίσια Βικάντερ, Τζέιμς ΜακΑβόι, Αλεξάντερ Σίντιγκ, Γιανίκ Σούμαν

Σε ένα δωμάτιο χωρίς παράθυρα στην ανατολική ακτή της Αφρικής, ο Τζέιμς, κρατείται αιχμάλωτος. Χιλιάδες μίλια μακριά στη θάλασσα της Γροιλανδίας, η Ντανιέλ ετοιμάζεται να βουτήξει στον πυθμένα του ωκεανού. Η απομόνωση αυτή παρασύρει τη σκέψη τους στο προηγούμενο έτος. Εκεί όπου μια τυχαία συνάντηση σε μια παραλία στη Γαλλία τους έκανε να ερωτευτούν.

ΣΤΙΣ ΡΕΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΒΑΤΟΜΟΥΡΑ
Παραγωγή: Σοβιετική Ενωση Σκηνοθεσία: Εμίλ Λοτιάνου
Πρωταγωνιστούν: Μιχαήλ Μπαντισεάνου, Βίκτορ Τσούτακ, Γκριγκόρε Γκριγκορίου, Σβετλάνα Τόμα

Τα βοσκοτόπια ενός κολχόζ (συνεταιριστικό αγρόκτημα στην πρώην Σοβιετική Ένωση) καταστράφηκαν από τον καυτό ήλιο. Για να σώσουν τα κοπάδια τους, οι βοσκοί αποφασίζουν να τα μεταφέρουν στα Κόκκινα Λιβάδια. Στο μακρύ τους ταξίδι τους συνοδεύουν ο ανταποκριτής Αντρέι και η νεαρή Ιλούτσε, που είναι ερωτευμένη με τον βοσκό ονόματι Σάβα.

The post Οι νέες ταινίες της εβδομάδας… appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα