Φαίη: Η τυχαία συνάντηση με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η αποκάλυψη για το My style rocks!

Με αφορμή την συνέντευξη που έδωσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο Πρω1νό σε σχέση με την οικειοθελή αποχώρησή της από το My style rocks, η Φαίη μας αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής ότι είχε μαζί της μια τυχαία συνάντηση πριν λίγες ημέρες, όπου τίποτα δεν πρόδιδε ότι κάτι συμβαίνει.

Μάλιστα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, όπως είπε η Φαίη, προσπαθούσε να πείσει και μια φίλη της να μπει στο παιχνίδι να είναι μαζί.

«Εγώ το κορίτσι αυτό το συνάντησα πριν από λίγες

ημέρες στην Γλυφάδα. Είναι πολύ όμορφη από κοντά.

Μέσα στο παιχνίδι είναι ένα πολύ υπερβολικό κορίτσι, extreme, όπως είπε «μια τηλεπερσόνα που μεταμορφώνεται». Όταν την συνάντησα η σκέψη της ήταν στο παιχνίδι τόσο πολύ!

Μάλιστα ήταν με μια φίλη της, ένα πολύ ωραίο κορίτσι και αυτή,  μοντέλο, την οποία προσπαθούσε να πείσει να πάει και εκείνη στο My style rocks και την έπεισε.

Και μάλιστα μου έλεγαν ένα περιστατικό ότι τους έλεγαν τόσο ωραίο κορίτσι δεν νιώθεις ανταγωνισμό; Εκείνη ήταν cool και έλεγε ότι θέλουν να πάνε καλά.

Το θέμα είναι ότι δεν είχε σκοπό να φύγει από το παιχνίδι. Δεν είχε γίνει κάτι. Δεν ήταν προμελετημένο. Ξαφνικά πρέπει να έγινε. Όταν πριν από 5 μέρες έλεγε θα φέρω και την φίλη μου μέσα», ανέφερε η Φαίη στον αέρα του Πρω1νού.

Δείτε όσα ανέφερε η Φαίη:

Διαβάστε ακόμα:

Κάτια Ταραμπανκό – Αποκλειστικά στο Πρω1νό: «Είμαι ερωτευμένη, είμαι σε σχέση, απλά δεν είμαι με τον Γιάννη Αποστολάκη»

Πρω1νό – Αποκλειστικό! Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποκαλύπτει την αλήθεια για την αποχώρησή της από το My style rocks!

Η Kim Kardashian ανακοίνωσε το τέλος του ριάλιτι “Keeping Up With the Kardashians”

Keywords
Τυχαία Θέματα