Τσάι όλη τη χρονιά: Ανακαλύψαμε το τσάι που μπορείς να πιεις Ζεστό ή Κρύο στη στιγμή και έχει πάρα πολλά οφέλη για τον οργανισμό σου!

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που γυρίζουμε από τις διακοπές και πολλές από εμάς νιώθουμε μια μικρή μελαγχολία της επιστροφής στην καθημερινότητα. Το σώμα μας πολλές φορές αλλάζει καθώς στις διακοπές αφηνόμαστε και τρώμε πιο ελεύθερα ενώ το δέρμα μας ταλαιπωρείται από τον ήλιο και τη θάλασσα. Πώς θα ένιωθες λοιπόν αν σου έλεγα πως ανακάλυψα ένα τσάι που θα σε βοηθήσει να νιώσεις γεμάτη ενέργεια, θα ενισχύσει το ανοσοποιητικό σου, θα βελτιώσει την εικόνα του δέρματός σου και θα σε βοηθήσει να χάσεις κιλά;

Το iNTEA είναι μία νέα

πρόταση ελληνικού τσαγιού το οποίο  είναι λειτουργικό  τσάι κι  έχει ως βάση τσάι του Βουνού “Ολύμπου με πρόσμιξη ελληνικών παραδοσιακών βότανων με διαφορετικές δράσεις. Το συγκεκριμένο τσάι είναι 100% φυσικό χωρίς καθόλου συντηρητικά, πίνεται από όλους, δεν περιέχει καφεΐνη, μπορείς να το πιεις ζεστό ή κρύο και είναι το μοναδικό τσάι που κυκλοφορεί σε κάψουλες συμβατές με μηχανές Nespresso®* και σε φακελάκια πυραμίδων.

Μιλάμε για ένα τσάι που συνδυάζει το ελληνικό τσάι του βουνού Όλυμπος με άλλα βότανα τα οποία προσδίδουν μία διαφορετική «λειτουργικότητα» σε κάθε ρόφημα. Ανάλογα λοιπόν με το ρόφημα που θα επιλέξεις θα σου «κάνεις καλό» γιατί αυτά τα βότανα έχουν σημαντικά οφέλη για την υγεία.

5 λόγοι για να προσθέσεις το τσάι iNTEA στην καθημερινή σου διατροφή

#1. Για να ενισχύσεις το ανοσοποιητικό σου, με το βότανο Αστράγαλος…
Ο φετινός Σεπτέμβριος είναι σίγουρα πολύ διαφορετικός από τους προηγούμενους άλλων χρόνων. Ο κορονοιός έχει κάνει την εμφάνισή του εδώ και μήνες και όλοι μας θέλουμε να είμαστε πιο προσεκτικοί και να χτίσουμε ένα πιο γερό ανοσοποιητικό σύστημα. Διαλέγοντας τη συσκευασία Defence βοηθάς τον οργανισμό σου να νιώσει πιο δυνατός, γεμάτος ενέργεια, ενώ το ανοσοποιητικό σου ενισχύεται ώστε να αντισταθεί πιο καλά σε ιούς και αρρώστιες.

#2. Για να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις, με το βότανο Μελισσόχορτο…
Ζούμε σε μια εποχή με αρκετές απαιτήσεις, περισσότερες ώρες δουλειάς, πιο δύσκολη καθημερινότητα. Το άγχος χτυπάει κόκκινο σε όλες τις ηλικίες και καλό είναι να φροντίζουμε λίγο παραπάνω τον εαυτό μας για να νιώθουμε πιο ευτυχισμένοι και υγιείς. Το τσάι Relax της iNTEA είναι το ιδανικό για εσένα που αγχώνεσαι και θέλεις ένα ρόφημα που να σε ηρεμεί και να σε χαλαρώνει.

#3. Για να τονωθείς και να νιώθεις γεμάτη ενέργεια, με το βότανο Τσουκνίδα…
Μήπως στις διακοπές σου πήρες μερικά κιλά και δεν έχεις καθόλου όρεξη να επιστρέψεις τώρα σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής με σωστή διατροφή και γυμναστική; Επειδή όλα ξεκινάνε από το πόσο δυνατοί νιώθουμε και σε τι επίπεδα είναι η ενέργειά μας, καλό είναι να δώσεις στον οργανισμό σου όλα όσα χρειάζεται για να δράσει πιο αποτελεσματικά. Άλλαξε τη διατροφή σου και πρόσθεσε στην καθημερινότητά σου το τσάι Energy της iNTEA. Θα σε γεμίσει ενέργεια και θα σε βοηθήσει να νιώσεις πιο δυνατή για να ασκηθείς και να αποκτήσεις και πάλι ένα πιο υγιές σώμα.

#4. Για να μειώσεις το σωματικό σου βάρος, με το βότανο Κασσία…
Κι όμως, το τσάι της iNTEA είναι αποτελεσματικό και στην απώλεια βάρους. Η συσκευασία Slim από το τσάι iNTEA περιέχει 28 κάψουλες που θα σε βοηθήσουν να χάσεις βάρος! Δοκίμασε το συγκεκριμένο τσάι για ένα μήνα και είμαι σίγουρη πως θα εντυπωσιαστείς με τα αποτελέσματα.

#5. Για να βελτιώσεις την επιδερμίδα σου, με το βότανο Ρεσβερατρόλη…
Ο ήλιος, η θάλασσα και το καθημερινό μακιγιάζ ταλαιπωρούν αρκετά το δέρμα μας το καλοκαίρι. Έτσι, τον Σεπτέμβριο πρέπει να κάνουμε μια επιπλέον προσπάθεια για να αποκτήσουμε και πάλι ένα πιο λαμπερό και λείο δέρμα. Το τσάι Skin της iNTEA κάνει θαύματα και στην επιδερμίδα μας καθώς περιέχει το βότανο Ρεσβερατρόλη που σύμφωνα με τους επιστήμονες είναι ένα θαυματουργό βότανο με πάρα πολλές θετικές δράσεις στον ανθρώπινο οργανισμό.

#6. Για να έχεις πάντα στην τσάντα σου ένα ρόφημα on the go με πολλαπλά οφέλη…
Ίσως το πιο σημαντικό σημείο διαφοροποίησης αυτού του τσαγιού από άλλα της αγοράς είναι πως μπορείς να το πιεις και κρύο on the go. Ρίξε μερικές πυραμίδες τσαγιού iNTEA στην τσάντα σου και απόλαυσέ το εύκολα ρίχνοντας μια πυραμίδα σε ένα μπουκαλάκι νερό. Ανακίνησέ το και έχεις αμέσως έτοιμο κρύο ρόφημα με πολλά οφέλη για τον οργανισμό σου.

Το τσάι iNTEA παράγεται και διανέμεται από την ελληνική εταιρία INBEVERAGES. Μπορείς να βρεις και τις 5 συσκευασίες του τσαγιού της iNTEA σε γνωστά Super Market, σε καταστήματα βιολογικών ειδών, σε φαρμακεία, αλλά και στο e-shop της εταιρίας και να κάνεις τις αγορές σου σήμερα ΕΔΩ!

Keywords
Τυχαία Θέματα