Το νέο beauty look της Zendaya είναι ό,τι πιο δροσερό και υπέροχο έχετε δει μέχρι τώρα!

Τυπικά το καλοκαίρι είναι παρελθόν αλλά η θερμοκρασία είναι ακόμη υψηλή και οι celebrities δεν διστάζουν να ανανεώσουν το beauty look τους με έναν απίθανο και όχι απαραίτητα φθινοπωρινό τρόπο.

Με πρώτη και καλύτερη τη Zendaya η οποία εμφανίστηκε με την πιο λαμπερή επιδερμίδα ever και ένα hair look που θα σας αφήσει άφωνες. 

Το αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

και το λατρέψαμε. Η Zendaya έχει πλέον συγκλονιστικές box braids με μια περίτεχνη χωρίστρα και επιδερμίδα που ακτινοβολεί.

Το hairstyle είναι εμπνευσμένο από τα 90’s και θυμίζει έντονα τα χτενίσματα των rappers της συγκεκριμένης δεκαετίας. Είναι ρετρό αλλά με μια μοντέρνα πινελιά αφού η star το συνδύασε με ένα νεανικό και φρέσκο makeup look που ζηλέψαμε πολύ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zendaya (@zendaya) στις 7 Σεπ, 2020 στις 5:01 μμ PDT

Η επιδερμίδα της είναι μαυρισμένη και άψογη, στα χείλη έχει απλώσει ένα λαμπερό lip balm και στα ζυγωματικά την τέλεια κόκκινη απόχρωση. Μια στρώση μάσκαρα στα μάτια και τα φρύδια της έντονα και με τέλειο σχήμα.

Αν και το look είναι απόλυτα καλοκαιρινό η Zendaya αποδεικνύει πως ένα εκκεντρικό hairstyle και η υγιής και λαμπερή όψη στο δέρμα δεν έχουν εποχή.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Τα 6 φθινοπωρινά βερνίκια που πρέπει να αποκτήσετε αν κάνετε το μανικιούρ μόνες σας στο σπίτι!

Τα πιο εκκεντρικά make up trends του Φθινοπώρου!

Keywords
Τυχαία Θέματα