Φαίη για τις δηλώσεις του Γιάννη Μόρτζου υπέρ Φιλιππίδη: «Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό, δεν μπορώ να καταλάβω»

Ο Γιάννης Μόρτζος έδωσε προ ημερών μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εφημερίδα On Time και έκανε κάποιες δηλώσεις σχετικά με τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου και τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Με αφορμή την συνέντευξή του αυτή, ο ηθοποιός μίλησε σήμερα το πρωί (27/9) στο Πρω1νό μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης, καθώς όπως του είπαν η Φαίη και ο Γιώργος Λιάγκας, ξαφνιάστηκαν με μερικά πράγματα που είπε.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μόρτζος είπε για τις καταγγελίες που έγιναν μετά από τόσα χρόνια: «Αυτό θεωρώ

ότι είναι έντιμο. Έπρεπε οι κυρίες αυτές, τις οποίες βέβαια σέβομαι ως καλλιτέχνιδες, όταν έγινε το συμβάν, την ίδια μέρα, να πάνε να πάνε να το καταγγείλουν. Αυτά τα άλλα, πριν από 10 χρόνια, πριν από 18 χρόνια, πριν από 22 χρόνια ή έχει παραγραφεί, αυτά με συγχωρείς πολύ αλλά είναι τσαρλατανισμοί. Δεν μου αρέσουν αυτά τα πράγματα».

Το συγκεκριμένο απόσπασμα της συνέντευξης προβλήθηκε στο Πρω1νό και στη συνέχεια ο Γιάννης Μόρτζος βγήκε τηλεφωνικά.

«Έχω την άποψη την οποία καλλιέργησα πολύ καιρό με το μυαλό μου και τα γεγονότα αυτά τα δυσάρεστα και έχω μια απορία, η οποία δεν ξέρω πότε θα λυθεί. Θα λυθεί μάλλον στο δικαστήριο όταν γίνει. Όταν γίνεται κάτι τόσο σοβαρό, όπως το λένε μερικοί “έγκλημα”, ο βιασμός είναι έγκλημα βεβαίως, αλλά θα ήθελα να ήξερα ποια ήταν η σχέση όλα αυτά τα χρόνια του Πέτρου Φιλιππίδη και των κυριών συναδέλφων μου. Ποιες ήταν οι σχέσεις τους; Γιατί από τη στιγμή που έχεις διαπράξει κάποιο βιασμό, τα πρόσωπα αυτά τα έβλεπε ο Πέτρος, τα συναντούσε… Τι είδους σχέση υπήρχε μεταξύ τους; Δεν μπορούσαν δηλαδή το διάστημα αυτό να ανοίξουν κάποια στιγμή το στόμα τους και να πούνε ακριβώς τι έγινε;», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μόρτζος στον αέρα της εκπομπής του ΑΝΤ1.

«Μου κάνει εντύπωση πραγματικά… Προσπαθώ να καταλάβω… Εγώ περίμενα σήμερα, γιατί όλοι μας γνωρίζουμε και την πορεία σας και όλα αυτά τα χρόνια σας εκτιμούμε, περίμενα σήμερα να έχετε μία άλλη σκέψη και ίσως κάτι (στην συνέντευξή σας) να διατυπώθηκε λάθος γιατί μπορεί να συμβεί και αυτό. Αλλά λέτε ότι μετά από πολλή σκέψη θέλατε να τοποθετηθείτε για όλα αυτά τα γεγονότα, γιατί εσείς ως εξαιρετικός ηθοποιός μπαίνεται και στην ψυχολογία κάποιων ρόλων. Δηλαδή μπορείτε να μπείτε στην ψυχολογία ενός θύματος που εκείνη την ώρα δεν μπορεί να αντισταθεί ούτε να καταλάβει τι γίνεται», ανέφερε μεταξύ άλλων η Φαίη στον ηθοποιό, με τον ίδιο να της απαντά πως του δημιουργεί αμφιβολίες το γεγονός του ότι άργησαν να μιλήσουν.

«Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω! Ακούω και σέβομαι και την ηλικία και την πορεία, όμως, μου κάνει τόσο εντύπωση, έχω μείνει με το στόμα ανοικτό. Αλήθεια σας λέω, ήμουν σίγουρη ότι κάτι παρεξηγήθηκε. Είναι η αλήθεια μου. Αυτό περίμενα σήμερα», είπε η Φαίη στο τέλος της επικοινωνίας τους, μη μπορώντας να καταλάβει το σκεπτικό του ηθοποιού.

Διαβάστε ακόμα:

Γλυκά Νερά: Οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μιλούν για τη μικρή Λυδία -Όσα αποκάλυψε η μητέρα του στο Πρω1νό

Ποιος είναι πρωινιάτικα: Επέστρεψε ο Δημήτρης Μακαλιάς μετά την περιπέτεια της υγείας του -Τα πρώτα του λόγια

Χάρης Βαρθακούρης: «Πριν από επτά χρόνια που ήμουν ξανά στο J2US δεν πέρασα καλά»

Keywords
Τυχαία Θέματα