Ελένη Μενεγάκη: «Είχα μεγάλη αγωνία αν θα μπορώ να μείνω έγκυος, το ήθελα περισσότερο από τον σύντροφό μου»

Στο δεύτερο μέρος της τηλεοπτικής συνέντευξης που παραχώρησε η Ελένη Μενεγάκη στην Ελεονώρα Μελέτη, μίλησε για πιο προσωπικά θέματα, αποκαλύπτοντας τη στιγμή που είχε «λυγίσει» και χρειάστηκε να βγει στην εκπομπή ενώ αναφέρθηκε και στην περίοδο που έμεινε έγκυος στο τέταρτο παιδί της, τη μικρή Μαρίνα.

Αναφερόμενη στις δύσκολες στιγμές που έχει

περάσει, η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Για μένα τα πιο σοβαρά θέματα, είναι τα θέματα υγείας. Όλα τα άλλα που θα συμβούν στην καθημερινότητα θα βρεις πώς θα σφίξεις τα δόντια και θα δώσεις ένα χαμόγελο σε άλλον που περνάει κάτι χειρότερο. Θέλεις να του μεταδώσεις μια ανεμελιά. Τίποτα δεν είναι εύκολο. Έχει τύχει να κλαίω πριν από την εκπομπή, να σκουπίσω τα μάτια μου, να βάλω κολλύριο, να μπω μέσα και να βγω.

Οι συνεργάτες δεν είναι μόνο συνεργάτες. Όταν με κάποιους είστε μαζί κάθε μέρα δεν είναι δυνατόν να μη γίνετε φίλοι… Τη στιγμή που σε χρειάζεται ο άλλος είναι καλό να είσαι κοντά του. Εγώ όλα τα χρόνια στην τηλεόραση ακουμπούσα ψυχολογικά πάνω στους συνεργάτες μου. Όλα μας έχουν συμβεί (προδοσία και αχαριστία) γιατί να μείνουμε σε αυτό και όχι στο άλλο; Δεν θέλω να με μαυρίζω. Αρκετά πράγματα υπάρχουν στην καθημερινότητά μας που να μας μαυρίζουν. Γιατί να μένω σε αυτά; Δεν θέλω».

Μιλώντας για την περίοδο που έμεινε έγκυος στο τέταρτο παιδί της, η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε: «Στα 44 δόξα τω Θεώ κατάφερα να μείνω έγκυος, γιατί είχα πραγματικά μεγάλη αγωνία αν θα μπορώ. Ήταν κάτι που το θέλαμε πολύ. Μάλλον εγώ το ήθελα περισσότερο από τον σύντροφό μου. Μέχρι να γίνει εννοώ. Δεν με έβαλε ποτέ να σκεφτώ τι θα σκεφτούν οι άλλοι. Ο τρόπος με σχολίασαν, σε φάσεις που πήρα αποφάσεις για μένα, για την προσωπική μου ζωή και την επαγγελματική μου σταδιοδρομία, το πώς αντέδρασε μια μερίδα ανθρώπων που έχει σχέση με τα media, με έχει στενοχωρήσει και με έχει προβληματίσει».

Διαβάστε ακόμα:

Χάρης Βαρθακούρης: «Πριν από επτά χρόνια που ήμουν ξανά στο J2US δεν πέρασα καλά»

Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη για την επιστροφή στην τηλεόραση και η απάντηση για τις ταμπέλες «νέα Μενεγάκη»

Έλληνας ηθοποιός εξομολογείται: «Πενήντα ημέρες στην εντατική ήμουν ζωντανός νεκρός»

Keywords
Τυχαία Θέματα