Σασμός: Ο Δημήτρης Λάλος αποκάλυψε πότε θα μάθουμε τον δολοφόνο του Στεφανή

Καλεσμένος στην εκπομπή «Happy Day» βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Δημήτρης Λάλος. Ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς «Σασμός» μίλησε, μεταξύ άλλων, για την αγάπη που έχει εισπράξει από τον κόσμο αλλά και για τις εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων.

Ο Δημήτρης Λάλος ή αλλιώς «Μαθιός» αποτελεί έναν από τους βασικούς ύποπτους για τη δολοφονία του Στεφανή, η οποία έχει αναστατώσει τους τηλεθεατές της σειράς.

Αρχικά, ο Δημήτρης Λάλος ανέφερε για τον ρόλο του: «Ο Μαθιός θα είναι στο πλευρό της Βασιλικής

και του Νικηφόρου. Ό,τι ελπίζετε και περιμένετε είναι στο πολύ κοντά να πραγματοποιηθεί. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, έχουν πολλά πράγματα να γίνουν και οι χαρακτήρες να ζήσουν έντονες καταστάσεις».

Όσον αφορά στην περιβόητη δολοφονία του Στεφανή, ο ίδιος αποκάλυψε: «Ο δολοφόνος του Στεφανή θα αποκαλυφθεί πολύ σύντομα αλλά όχι γι’ όλους. Για τους θεατές περισσότερο και αυτό θα δημιουργήσει μια μεγαλύτερη ένταση. Ο Μαθιός δεν είναι ούτε καλός ούτε κακός. Ο Μαθιός είναι ο Μαθιός».

Τέλος, ο Δημήτρης Λάλος ανέφερε ένα χιουμοριστικό περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, αφού στις σκηνές της κηδείας του Στεφανή, ο Τάσος Νούσιας αποκοιμήθηκε: «Στη σκηνή της κηδείας έπρεπε να γίνουν διάφορα τεχνικά θέματα, όπως κοντινά στους ηθοποιούς, να γίνει το μοιρολόι, είχε πολλή δουλειά. Και ο Τάσος ήταν ξαπλωμένος ο άνθρωπος και περίμενε. Κάποια στιγμή, όταν τελείωσε το γύρισμα και άρχισαν όλοι να κινούνται, είδε τον Τάσο ακίνητο. Πήγα σιγά σιγά και τον ξύπνησα».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Δημήτρης Λάλος:

Διαβάστε ακόμα:

Κατερίνα Καραβάτου στο Πρω1νό: Η αμήχανη αντίδραση όταν ρωτήθηκε για τον Κρατερό Κατσούλη

Γλυκά Νερά: Οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μιλούν για τη μικρή Λυδία -Όσα αποκάλυψε η μητέρα του στο Πρω1νό

Ποιος είναι πρωινιάτικα: Επέστρεψε ο Δημήτρης Μακαλιάς μετά την περιπέτεια της υγείας του -Τα πρώτα του λόγια

Keywords
Τυχαία Θέματα