Εξάρχεια: Απόπειρα βιασμού σε βάρος δημοσιογράφου – Συγκλονίζουν τα λόγια της

Θύμα βιασμού παραλίγο να πέσει η Ελπινίκη Χαγιά στα Εξάρχεια. Η δημοσιογράφος περπατούσε στον δρόμο ακούγοντας μουσική, όταν ένας άνδρας την πλησίασε από πίσω και της έκανε κεφαλοκλείδωμα, με την ίδια να χάνει τις αισθήσεις της.

«Μου έκανε κεφαλοκλείδωμα, με έπιασε από εδώ πάρα πολύ δυνατά και με το άλλο χέρι με κράτησε, ώστε να μην μπορώ να κουνηθώ», εξομολογήθηκε αρχικά μιλώντας στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star.

Συνεχίζοντας την περιγραφή του τραγικού συμβάντος που έζησε, η άτυχη γυναίκα είπε: «Δεν πρόλαβα να βγάλω κιχ. Έχασα τις αισθήσεις μου σε κλάσματα δευτερολέπτου και καθώς τις χάνω τον νιώθω να με σέρνει και με τραβάει, πηγαίνοντάς με προς την πυλωτή της πολυκατοικίας. Αρχίζω να αισθάνομαι ότι ο άνθρωπος αυτός ψηλαφίζει το σώμα μου, είχε σηκώσει το φόρεμά μου».

Και κατέληξε: «Μου έβγαλε τα ακουστικά και την τσάντα και με σήκωσε ελαφρώς. Ξαφνικά ξύπνησα, άνοιξα τα μάτια μου και τον είδα να απομακρύνεται από εμένα. Άρχισα φωνάζω!». Εκείνος άρχισε να τρέχει, πετώντας τα πράγματα που μου είχε πάρει».

Η Ελπινίκη Χαγιά πήγε αμέσως στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της προκειμένου να καταγγείλει το περιστατικό και όπως ανέφερε στην κάμερα του Star, η πρώτη φωτογραφία που της έδειξαν οι αστυνομικοί άνηκε στον συγκεκριμένο άνδρα, ο οποίος, μάλιστα, φορούσε και τα ίδια ρούχα.

Η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τον 26χρονο δράστη, που αναζητείται, ενώ συνέλαβε τον συνεργό του με τον οποίο επικοινώνησε λίγα λεπτά μετά την επίθεση.

Διαβάστε ακόμα:

 Γιάννης Στάνκογλου: Η σπάνια φωτογραφία με τη 13χρονη κόρη του ανήμερα των γενεθλίων της

 Χρήστος Δάντης: Ακυρώθηκε η σημερινή συναυλία του – Τι συνέβη;

 Άβα Γαλανοπούλου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Fays Book