Σωκράτης Μάλαμας: Διέκοψε τη συναυλία του, ζητώντας να κατεβάσουν πανό για τον Λιγνάδη

Ο Σωκράτης Μάλαμας βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 25/7 στο Ρέθυμνο, προκειμένου να δώσει την προγραμματισμένη συναυλία του στο Πέραμα.

Ενώ ο γνωστός καλλιτέχνης ήταν πάνω στη σκηνή, διέκοψε τη συναυλία του και έκανε έκκληση στο κοινό να κατεβάσει το πανό που υπήρχε στον χώρο και αναφερόταν στον Δημήτρη Λιγνάδη. Το συγκεκριμένο πανό έγραφε για τον ηθοποιό: «Βιαστής είναι».

Ο Σωκράτης Μάλαμας ζήτησε να το κατεβάσουν,

καθώς – όπως υποστήριξε – αποσπόταν η προσοχή του ενώ τους προέτρεψε να το σηκώσουν πάλι μετά το πέρας της συναυλίας. Ο γνωστός καλλιτέχνης δημοσίευσε στο προφίλ του στο Facebook το συγκεκριμένο απόσπασμα, σημειώνοντας τα λόγια που είπε.

Τα λόγια του Σωκράτη Μάλαμα στη συναυλία του στο Ρέθυμνο

«Αυτά ειπώθηκαν χθες το βράδυ στη συναυλία στο Πέραμα Ρεθύμνου. “Η νομική κουλτούρα και η κυβερνητική, παίζουνε λάθος ποδόσφαιρο στο γήπεδο και πετάνε τη μπάλα στις κερκίδες , κάπως έτσι. Κοίταξε, μ´αρέσει και συμφωνώ με το σύνθημα, αλλά δε θέλω να υπάρχει αυτό το πράγμα πάνω μας. Κατεβάστε το και ανεβάστε το μετά πάλι, να μην το βλέπω . Αποσπάται η προσοχή μου πάρα πολύ. Το ξέρουμε, το γνωρίζουμε αυτό και συμφωνούμε απολύτως».

Πολλοί ήταν εκείνοι που διαφώνησαν με τη στάση του Σωκράτη Μάλαμα και εξέφρασαν την αντίρρησή τους δημόσια, σχολιάζοντας τη συγκεκριμένη ανάρτηση.

Διαβάστε ακόμα:

 Χρήστος Δάντης: Ακυρώθηκε η σημερινή συναυλία του – Τι συνέβη;

 Άβα Γαλανοπούλου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό

 Δούκισσα Νομικού: Για ψάρεμα με τον 4χρονο γιο της, Σάββα

Keywords
Τυχαία Θέματα