Έξαλλος ο Φίλιππος Σοφιανός: “Πως τις λένε αυτές τις π@@@ριές!”

Σε συνέντευξη του στο Πρω1νό, ο Φίλιππος Σοφιανός αναφέρθηκε στα στραβά που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή το επάγγελμα του ηθοποιού, όπως είναι οι όχι και τόσο προσεγμένες παραγωγές με τους φτωχούς διαλόγους, αλλά και τους συναδέλφους που θεωρούν την τηλεόραση καταξίωση…

“Γενικώς τεμπελιάζει η παραγωγή. Στην “Πρόβα νυφικού” για να βγάλουμε ένα επεισόδιο κάναμε 7-8 μέρες γύρισμα ή 10 και σήμερα τα επεισόδια βγαίνουν σε μια βάρδια, σε μία ημέρα. Δεν βλέπουμε καλές δουλειές, βλέπουμε προχειράτζες. Είναι να απορείς πως τα αρθρώνουν. Είναι ήρωες αυτοί οι άνθρωποι που παίζουν.

Πώς τις λένε αυτές τις π@@@ες! Είναι απίστευτο το τι λέγεται για να γεμίσει ένα επεισόδιο! Ας ρίξει κανείς από όλους αυτούς που γράφουν τα σενάρια και μας ταλαιπωρούν μια ματιά στις αμερικανικές σειρές στους διαλόγους να δεις τι λένε αυτοί οι άνθρωποι και τι ανοίγουμε το στόμα μας και λένε εμείς.

Εμείς σε μια τόσο μικρή αγορά να συμπεριφερόμαστε λες και είμαστε χολιγουντιανοί σταρ είναι λίγο ανόητο, δεν κολλάει. Κυκλοφορεί πολύ καβαλημένο καλάμι. Τα ριάλιτι με θλίβουν πολύ. Δεν μπορώ να τα δω με τίποτα. Πολλοί νέοι ηθοποιοί θεωρούν ότι είναι άθλος να παίξεις στην τηλεόραση. Η καταξίωση έρχεται από την αναγνώριση των συναδέλφων του. Μου πήρε πολλά χρόνια να το καταφέρω.”

Διαβάστε ακόμα: Eurovision 2019: Εντυπωσιακή η Τάμτα στη δεύτερη πρόβα της με το Replay!

Δεν φαντάζεστε ποιος ηθοποιός επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από 13 χρόνια!

Το “αγκάθι” στην συμφωνία ανάμεσα σε ΣΚΑΙ και Acun!

Keywords
Τυχαία Θέματα