Δεν φαντάζεστε ποιος ηθοποιός επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από 13 χρόνια!

Ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος μετά από χρόνια απουσίας επιστρέφει στην τηλεόραση. Σε συνέντευξη του στο Πρω1νό, ο ηθοποιός εξήγησε πως χάθηκε από το χώρο της τηλεόρασης λόγω δικών του λαθών στη συμπεριφορά και στις επιλογές και κάποιων συγκυριών και ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον Ανδρέα Γεωργίου στη νέα του σειρά “8 λέξεις”.

“Έχω την τύχη και την ευκαιρία να συνεργαστώ με τον Ανδρέα Γεωργίου στην καινούρια του τηλεοπτική σειρά “8 λέξεις” και για αυτό το λόγο θα μετακομίσω από τη Λάρισα”, ανέφερε συγκεκριμένα ο Ανδρέας

Ανδρεόπουλος.

Πριν λίγες ημέρες ο Ανδρέας Γεωργίου είχε δημοσιεύσει φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό του instagram αποκαλύπτοντας το όνομα της σειράς γυρίσματα της οποίας θα γίνουν και στην Κέρκυρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

When in #corfu at the birth of something #new #8lexeis #newseries @yiannoskamertas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andreas Geo (@georgiou82) στις 2 Μάι, 2019 στις 5:44 πμ PDT

Η παραγωγή θα βασιστεί στο τρίπτυχο έρωτας – δράμαμυστήριο, το οποίο θα συμπληρώνεται από μεγάλες ανατροπές και δολοπλοκίες. Αρχικός τόπος δράσης και εξέλιξης του σεναρίου δύο ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και ένα πανέμορφο νησί: η Αθήνα, η Ρώμη και η Κέρκυρα. Θα πρωταγωνιστήσουν ακόμα η Πέμυ Ζούνη, η Θάλεια Ματίκα, ο Στέφανος Μιχαήλ, ο Κούλλης Νικολάου, ο Αντρέας Γεωργίου, αλλά και οι Απόστολος Γκλέτσος και Γιώργος Παρτσαλάκης.

Διαβάστε ακόμα: “Με έχουν παρενοχλήσει σεξουαλικά στο παρελθόν… στην επόμενη συναυλία δεν υπήρχα”

Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει χωρίς makeup και ρίχνει το instagram!

Keywords
Τυχαία Θέματα