Έξαλλη η Μαρία Κορινθίου στην κάμερα του Πρω1νού: «Είμαι σε μια κατάσταση του εξάλλου… Είμαι έτοιμη να μπω στο νοσοκομείο»

Στη Σάσα Σταμάτη και στην κάμερα του Πρω1νού μίλησε η Μαρία Κορινθίου και έδωσε τις δικές της απαντήσεις σχετικά με τις γυμνές φωτογραφήσεις που έχει κάνει τους τελευταίους μήνες αλλά και τα σχόλια που ακούστηκαν γι’ αυτές.

Τον περασμένο Ιανουάριο είχε κάνει μια γυμνή φωτογράφηση μαζί με τον σύζυγό της Γιάννη

Αϊβάζη ενώ πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε εξώφυλλο του Down Town με την ίδια σε αποκαλυπτικές πόζες.

Ιδιαίτερα ενοχλημένη είπε στην κάμερα της εκπομπής: «Δεν κάνω συνέχεια γυμνές φωτογραφήσεις. Κάνω και γυμνές. Γυμνές… δεν βλέπεις τίποτα!», ενώ πρόσθεσε: «γιατί ξαφνιαστήκανε; Είναι κάτι καινούργιο που βλέπουν από εμένα; Γιατί πρέπει να ξανασχολιαστεί με ειρωνικό τρόπο;». Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε μεταξύ άλλων τι της συνέβη πριν λίγες ημέρες: «Πριν δύο μέρες έπαθα κρίση υπερκόπωσης. Είμαι σε μια κατάσταση του εξάλλου… Είμαι έτοιμη να μπω στο νοσοκομείο. Είμαι αυτή τη στιγμή έτοιμη να λιποθυμήσω! Έχω πολλά νεύρα τώρα που μου το θύμησες, γιατί δεν δέχομαι να μιλάνε για μένα ειρωνικά!».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

The post Έξαλλη η Μαρία Κορινθίου στην κάμερα του Πρω1νού: «Είμαι σε μια κατάσταση του εξάλλου… Είμαι έτοιμη να μπω στο νοσοκομείο» appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα